Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΒΟΛΟΣ » Μύδρους κατά Αλέξη Τσίπρα η Φώφη Γεννηματά
Μύδρους κατά Αλέξη Τσίπρα  η  Φώφη Γεννηματά

Μύδρους κατά Αλέξη Τσίπρα η Φώφη Γεννηματά

Αιχμές κατά της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ και κατά του πρωθυπουργού Αλέξη άφησε σήμερα το βράδυ από τον Bόλο η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ Φώφη εννηματά , με αφορμή την αναγνώριση των Σκοπίων ως Βόρεια , λέγοντας πως μία ευκαιριακή πλειοψηφία επικύρωσε την ένταξη των Σκοπίων στο ΝΑΤΟ. Το αποτέλεσμα της ς των Πρεσπών είναι επιζήμιο για τα εθνικά συμφέροντα της Ελλάδας, κρατά ζωντανή τη σπίθα του αλυτρωτισμού, παρέδωσε τη μακεδονική ταυτότητα και γλώσσα, δηλαδή μακεδονικό έθνος.”

Η Φώφη εννηματά κατηγόρησε την κυβέρνηση τονίζοντας ότι παρέδωσε όλα τα όπλα που ο Ανδρέας Παπανδρέου είχε εξασφαλίσει για τη χώρα μας το 1995 με την ενδιάμεση . “Έλεγε τότε χαρακτηριστικά ότι δεν είναι θέμα ονόματος και οι Σκοπιανοί θέλουν το όνομα της Μακεδονίας προκειμένου να δημιουργήσουν ένα στημένο μακεδονικό κράτος που θα περιλαμβάνει τα Σκόπια, τη Μακεδονία και το Πίριν. Έλεγε λοιπόν ότι δεν είναι ζήτημα ονόματος αλλά εθνικού κινδύνου εις χρόνο μακρόν”.

Οι ευθύνες, σύμφωνα με την πρόεδρο του ΚΙΝΑΛ, έχουν ονοματεπώνυμο και κανείς στην Ελλάδα δεν θα ξεχάσει τη συμφωνία των Πρεσπών. Και τις ευθύνες προσωπικά του κ. , όσα και αν τάξει, όσες ανέξοδες υποσχέσεις κι αν δώσει πανικόβλητος στο δρόμο για τις εκλογές.

“Σήμερα ενοχλήθηκε στη Βουλή γιατί του είπα ότι το της ς με την ακροδεξιά θα τον ακολουθεί για πάντα. Και επίσης πως ό,τι και να κάνει δεν πρόκειται να ξεφύγει από αυτό. Προσπάθησε και σήμερα να δημιουργήσει εντυπώσεις προοδευτισμού. Αυτό κάνει το τελευταίο διάστημα με το ρεσάλτο που επιχειρεί στην παράταξή μας. Θέλω όμως να διαβεβαιώσω ότι κανένας τυχοδιώκτης δεν πρόκειται να λεηλατήσει την παράταξη του Ανδρέα Παπανδρέου, τη μεγάλη προοδευτική παράταξη. Εμείς θα είμαστε η έκπληξη των επόμενων εκλογών, διότι όλο και περισσότεροι Έλληνες αντιλαμβάνονται ότι το δίλημμα των επόμενων εκλογών δεν είναι απλά ένα θέμα νομής της εξουσίας, το διακύβευμα το μεγάλο είναι αν θα υπάρχει ένα μεγάλο κίνημα αλλαγής για να εξασφαλιστεί η προοδευτική διακυβέρνηση ή αν θα επικρατήσει ο διχασμός και η πόλωση που οδηγούν σε νέες περιπέτειες τη χώρα διότι αυτός είναι ο δρόμος που δείχνει στον ελληνικό λαό ο ΣΥΡΙΖΑ και η Ν.Δ. δύο συντηρητικές δυνάμεις” κατέληξε λέγοντας η Φώφη Γεννηματά.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση