Βρίσκεστε εδώ:  / FEATURED / ΒΟΛΟΣ / Μύδρους κατά Αλέξη Τσίπρα η Φώφη Γεννηματά
Μύδρους κατά Αλέξη Τσίπρα  η  Φώφη Γεννηματά

Μύδρους κατά Αλέξη Τσίπρα η Φώφη Γεννηματά

Αιχμές κατά της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ και κατά του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα άφησε σήμερα το βράδυ από τον Bόλο η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ Φώφη Γεννηματά , με αφορμή την αναγνώριση των Σκοπίων ως Βόρεια Μακεδονία, λέγοντας πως μία ευκαιριακή πλειοψηφία επικύρωσε την ένταξη των Σκοπίων στο ΝΑΤΟ. Το αποτέλεσμα της συμφωνίας των Πρεσπών είναι επιζήμιο για τα εθνικά συμφέροντα της Ελλάδας, κρατά ζωντανή τη σπίθα του αλυτρωτισμού, παρέδωσε τη μακεδονική ταυτότητα και γλώσσα, δηλαδή μακεδονικό έθνος.”

Η Φώφη Γεννηματά κατηγόρησε την κυβέρνηση τονίζοντας ότι παρέδωσε όλα τα όπλα που ο Ανδρέας Παπανδρέου είχε εξασφαλίσει για τη χώρα μας το 1995 με την ενδιάμεση συμφωνία. “Έλεγε τότε χαρακτηριστικά ότι δεν είναι θέμα ονόματος και οι Σκοπιανοί θέλουν το όνομα της Μακεδονίας προκειμένου να δημιουργήσουν ένα στημένο μακεδονικό κράτος που θα περιλαμβάνει τα Σκόπια, τη Μακεδονία και το Πίριν. Έλεγε λοιπόν ότι δεν είναι ζήτημα ονόματος αλλά εθνικού κινδύνου εις χρόνο μακρόν”.

Οι ευθύνες, σύμφωνα με την πρόεδρο του ΚΙΝΑΛ, έχουν ονοματεπώνυμο και κανείς στην Ελλάδα δεν θα ξεχάσει τη συμφωνία των Πρεσπών. Και τις ευθύνες προσωπικά του κ. Τσίπρα, όσα επιδόματα και αν τάξει, όσες ανέξοδες υποσχέσεις κι αν δώσει πανικόβλητος στο δρόμο για τις εκλογές.

“Σήμερα ενοχλήθηκε στη Βουλή γιατί του είπα ότι το στοίχημα της συγκυβέρνησης με την ακροδεξιά θα τον ακολουθεί για πάντα. Και επίσης πως ό,τι και να κάνει δεν πρόκειται να ξεφύγει από αυτό. Προσπάθησε και σήμερα να δημιουργήσει εντυπώσεις προοδευτισμού. Αυτό κάνει το τελευταίο διάστημα με το ρεσάλτο που επιχειρεί στην παράταξή μας. Θέλω όμως να διαβεβαιώσω ότι κανένας τυχοδιώκτης δεν πρόκειται να λεηλατήσει την παράταξη του Ανδρέα Παπανδρέου, τη μεγάλη προοδευτική παράταξη. Εμείς θα είμαστε η έκπληξη των επόμενων εκλογών, διότι όλο και περισσότεροι Έλληνες αντιλαμβάνονται ότι το δίλημμα των επόμενων εκλογών δεν είναι απλά ένα θέμα νομής της εξουσίας, το διακύβευμα το μεγάλο είναι αν θα υπάρχει ένα μεγάλο κίνημα αλλαγής για να εξασφαλιστεί η προοδευτική διακυβέρνηση ή αν θα επικρατήσει ο διχασμός και η πόλωση που οδηγούν σε νέες περιπέτειες τη χώρα διότι αυτός είναι ο δρόμος που δείχνει στον ελληνικό λαό ο ΣΥΡΙΖΑ και η Ν.Δ. δύο συντηρητικές δυνάμεις” κατέληξε λέγοντας η Φώφη Γεννηματά.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Συμπληρωματική χρηματοδότηση του Δήμου Ζαγοράς – Μουρεσίου - https://t.co/3PRNdFWGVJ -

  • Εννέα θετικά κρούσματα Covid 19 στην Περιφέρεια Θεσσαλίας - https://t.co/lypo6lE546 -

  • Διανομή προϊόντων ΤΕΒΑ στον Δήμο Νοτίου Πηλίου - https://t.co/CJmfc68jBa -

"Αλιεύοντας" την είδηση