Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΒΟΛΟΣ » Μπαζάρ του Οδηγισμού στο “Ξενία” Βόλου
Μπαζάρ του Οδηγισμού στο “Ξενία” Βόλου

Μπαζάρ του Οδηγισμού στο “Ξενία” Βόλου

Την 15 Δεκεμβρίου το  από 5 απόγευμα έως 9 το βράδυ

Με σπιτικά γλυκίσματα και μοναδικά χειροτεχνήματα

Το πατροπαρόδοτο μπαζάρ  πραγματοποιείται  και φέτος από το Τοπικό Τμήμα του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού την Κυριακή 15 Δεκεμβρίου 2019, από τις 5.00 το απόγευμα έως τις 9.00  το βράδυ, στο ξενοδοχείο «Ξενία» Βόλου, με την ίδια αναλλοίωτη τόσα χρόνια στα γλυκίσματα και στις χειροτεχνίες.

Το του Οδηγισμού, που είναι το πρώτο που λειτούργησε στο Βόλο και συνεχίζει με να διοργανώνεται κάθε χρόνο, περιλαμβάνει μοναδικές χειροποίητες δημιουργίες και σπιτικά γλυκά, με στόχο την ενίσχυση των εκπαιδευτικών προγραμμάτων που αφορούν σε παιδιά (κορίτσια και αγόρια) ηλικίας 5 έως 18 ετών.

Και φέτος στη ζεστή χριστουγεννιάτικη οδηγική ατμόσφαιρα θα προσφερθεί ή τσάϊ και σπιτικά γλυκίσματα ενώ στους όμορφα στημένους πάγκους χριστουγεννιάτικα στολίδια και διάφορα διακοσμητικά, καθώς και εορταστικά γλυκίσματα,  όλα φτιαγμένα με μεράκι και αγάπη από τα μέλη της Ομάδας Συνεργασίας του Τ.Τ. Βόλου του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού,  θα προσφέρουν μοναδικές επιλογές για τα χριστουγεννιάτικα δώρα.

[Fancy_Facebook_Comments language="el_GR"]
PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Ασφαλτόστρωση κεντρικής οδού και διαμόρφωσης Δημοτικού χώρου στάθμευσης στον Αμποβό Αφύσσου - https://t.co/dYMvJlviMj… -

  • Δήμος Νοτίου Πηλίου: Συνάντηση  εργασίας με μέλη της Γαστρονομικής Κοινότητας Πηλίου - https://t.co/5055NiRgov… -

  • Θερινά δρομολόγια από τις Αστικές Συγκοινωνίες Βόλου #ΑστικέςΣυγκοινωνίεςΒόλου - https://t.co/Fy9gG3cufN -

"Αλιεύοντας" την είδηση