Βρίσκεστε εδώ:  / ΒΟΛΟΣ / Μπαζάρ του Οδηγισμού στο “Ξενία” Βόλου
Μπαζάρ του Οδηγισμού στο “Ξενία” Βόλου

Μπαζάρ του Οδηγισμού στο “Ξενία” Βόλου

Την Κυριακή 15 Δεκεμβρίου το  από 5 απόγευμα έως 9 το βράδυ

Με σπιτικά γλυκίσματα και μοναδικά χειροτεχνήματα

Το πατροπαρόδοτο μπαζάρ  πραγματοποιείται  και φέτος από το Τοπικό Τμήμα του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού την Κυριακή 15 Δεκεμβρίου 2019, από τις 5.00 το απόγευμα έως τις 9.00  το βράδυ, στο ξενοδοχείο «Ξενία» Βόλου, με την ίδια αναλλοίωτη τόσα χρόνια επιμέλεια στα γλυκίσματα και στις χειροτεχνίες.

Το Μπαζάρ του Οδηγισμού, που είναι το πρώτο που λειτούργησε στο Βόλο και συνεχίζει με επιτυχία να διοργανώνεται κάθε χρόνο, περιλαμβάνει μοναδικές χειροποίητες δημιουργίες και σπιτικά γλυκά, με στόχο την ενίσχυση των εκπαιδευτικών προγραμμάτων που αφορούν σε παιδιά (κορίτσια και αγόρια) ηλικίας 5 έως 18 ετών.

Και φέτος στη ζεστή χριστουγεννιάτικη οδηγική ατμόσφαιρα θα προσφερθεί καφές ή τσάϊ και σπιτικά γλυκίσματα ενώ στους όμορφα στημένους πάγκους χριστουγεννιάτικα στολίδια και διάφορα διακοσμητικά, καθώς και εορταστικά γλυκίσματα,  όλα φτιαγμένα με μεράκι και αγάπη από τα μέλη της Ομάδας Συνεργασίας του Τ.Τ. Βόλου του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού,  θα προσφέρουν μοναδικές επιλογές για τα χριστουγεννιάτικα δώρα.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Ξεμπλοκάρουν τα μέτρα στήριξης του Τύπου - https://t.co/CJel7nL3F2 -

  • Ο φόβος του κορονοϊού βλάπτει σοβαρά και τη δημοκρατία - https://t.co/UIYpLJ8H7q -

  • Οι αθλητικοί σύλλογοι της Μαγνησίας στο ίδιο τραπέζι για τα προβλήματα στον αθλητισμό - https://t.co/IASlHkKs7Q -

"Αλιεύοντας" την είδηση