Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΒΟΛΟΣ » Μπαράζ επαφών σε υπηρεσίες και φορείς του Βόλου από την υφυπουργό Εσωτερικών Μαρίνα Χρυσοβελώνη
Μπαράζ επαφών σε υπηρεσίες και φορείς του Βόλου από την υφυπουργό Εσωτερικών Μαρίνα Χρυσοβελώνη

Μπαράζ επαφών σε υπηρεσίες και φορείς του Βόλου από την υφυπουργό Εσωτερικών Μαρίνα Χρυσοβελώνη

Με γοργούς ρυθμούς συνεχίζει την προεκ της εκστρατεία η υφ και υποψήφια βουλευτής με τον ΣΥΡΙΖΑ – ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ Μαρίνα .

Επισκέφτηκε την Αστυνομική Διεύθυνση Μαγνησίας όπου είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τον Αστυνομικό Διευθυντή και να ξεναγηθεί στο χώρο της Διεύθυνσης.

Ακολούθησε συνάντηση με την Πρυτανική Αρχή του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας όπου ενημερώθηκε από τον Πρύτανη Ζ. Μαμούρη και την Αντιπρύτανη Ι. Λαλιώτου για τις νέες προοπτικές που ανοίγονται για το Πανεπιστήμιο της πόλης, αλλά και την αλματώδη αναπτυξιακή εξέλιξη που σημειώθηκε τα τελευταία χρόνια.

Θερμής υποδοχής έτυχε από την Πυροσβεστική Υπηρεσία Βόλου η κ. . Την υποδέχτηκε ο Διοικητής Χ. Πόζογλου όπου συζήτησαν για θέματα της υπηρεσίας όπως το θέμα της ς. Η Υπηρεσία είναι εγκατεστημένη σε ακίνητο στο πυκνοκατοικημένο κέντρο της πόλης. Οι μικροί χώροι δημιουργούν καθημερινά δύσκολες συνθήκες ς στο προσωπικό και μεγάλο πρόβλημα εντοπίζεται στη στάθμευση των οχημάτων όπως και για τη του εξοπλισμού.

Το συνεχίστηκε με την στον Οργανισμό Λιμένος Βόλου, όπου συναντήθηκε με τον πρόεδρο Π. Σκάγιαννη και με τον διευθύνοντα σύμβουλο Γ. Τοζίδη όπου συζήτησαν για τις αναπτυξιακές προοπτικές του λιμανιού του Βόλου καθώς και τις αμέσως επόμενες ενέργειες που έχει προγραμματίσει το Διοικητικό Συμβούλιο του Οργανισμού με στόχο πάντα την αναβάθμιση και ανάπτυξή του προς όφελος της τοπικής κοινωνίας.

Τέλος συνάντηση είχε με τον Λιμενάρχη και με το προσωπικό της υπηρεσίας καθώς και με στελέχη και υπαλλήλους του Τελωνείου Βόλου.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση