Βρίσκεστε εδώ:  / ΒΟΛΟΣ / Μουσική φιλανθρωπική εκδήλωση από το ίδρυμα Άσπρες Πεταλούδες
Μουσική φιλανθρωπική εκδήλωση από το ίδρυμα Άσπρες Πεταλούδες

Μουσική φιλανθρωπική εκδήλωση από το ίδρυμα Άσπρες Πεταλούδες

Μεγάλη μουσική φιλανθρωπική εκδήλωση διοργανώνει το ίδρυμα τη Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου και ώρα 6.00 μ.μ στην αίθουσα εκδηλώσεων του ξενοδοχείου ΞΕΝΙΑ.

Σκοπός της εκδήλωσης είναι η χρημάτων για την κάλυψη των αναγκών θέρμανσης για τα παιδιά του ιδρύματος, που ως γνωστόν πέρυσι στέφθηκε από απόλυτη .Το ίδιο και φέτος οι συμπολίτες μας καλούνται να βοηθήσουν την προσπάθεια του ιδρύματος για την αγορά του πετρελαίου θέρμανσης.

Τη μουσική κάλυψη παρέχει και φέτος το συγκρότημα της Σχολής Ελληνικής Μουσικής του Παύλου Πλάκα μ ένα ποικίλο συναυλιακό και χορευτικό.

Με την ορχήστρα της Σχολής συμμετέχουν: Νίκος Καραγιάννης μπουζούκι. Απόστολος Πλακαρός και Γιάννης Κουτσερής κιθάρα,Κώστας Βουδούρης μπαγλαμά, Νίκος Μπέλος τουμπελέκι.

Στα πλήκτρα θα είναι ο γνωστός μουσικός και μαέστρος Νίκος Νέβρος.   Τραγουδούν: Μπορισλάβα Γκάντσεβα, Λίτσα Αρσενοπούλου και σε έκτακτη συμμετοχή οι: Λεωνίδας Τίγκας Εύα Ηρακλέους και Ελένη Κοντογεωργίου καθώς και ο μικρός μαθητής της Σχολής Γιάννης Τριανταφυλλίδης στο μπουζούκι.

Την και ενορχήστρωση του προγράμματος έχει κάνει ο Παύλος Πλάκας.

Ο Σύνδεσμος Βιοτεχνών Κατεργασίας Μετάλλου Νομού Μαγνησίας

Ο Σύνδεσμος Βιοτεχνών Κατεργασίας Μετάλλου Νομού Μαγνησίας μετά από ομόφωνη του Διοικητικού Συμβουλίου ενόψει των Εορτών αποφάσισε να ενισχύσει οικονομικά το Ίδρυμα «», προκειμένου να καλυφθεί ένα πλήρες γεύμα προς τα παιδιά του Ιδρύματος. Ο Σύνδεσμος βρίσκεται στη νέα λογική ότι δεν θα υπερασπίζεται μόνο τα συμφέροντα των μελών του αλλά σε κάθε περίπτωση και με κάθε ευκαιρία θα δείχνει και το κοινωνικό του πρόσωπο προς Ιδρύματα τα οποία χρήζουν οποιασδήποτε βοήθειας και πάντα στο μέτρο των δυνατοτήτων του.

Έτσι λοιπόν σήμερα Πέμπτη 5 Δεκεμβρίου 2019 επισκέφθηκαν το Ίδρυμα ο πρόεδρος Κωνσταντίνος  Πελεκούδας, ο γεν. γραμματέας Ελευθέριος  Πλαστάρας, ο Αντιπρόεδρος Ευάγγελος Ιατρούδης, ο ταμίας Δημήτριος Αρβανίτης και ο υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων Σάββας Μπατάκας.

Εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου του Ιδρύματος υποδέχθηκε τα μέλη  ο πρόεδρος του Ιδρύματος  Αθανάσιος Μπακαλιάνος, ο οποίος εξήρε την ενέργεια του Συνδέσμου και εξέφρασε θερμές ευχαριστίες για την οικονομική ενίσχυση του Συνδέσμου προς το Ίδρυμα.

Ο Σύνδεσμος Βιοτεχνών Κατεργασίας Μετάλλου Νομού Μαγνησίας εύχεται Καλά Χριστούγεννα και Καλές Γιορτές σε όλο τον κόσμο

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Διακρίσεις και θέσεις στο βάθρο από τους δρομείς του ΣΔΥ Βόλου στο Μέτσοβο Ursa Trail - https://t.co/Fa4FqjOWh6 -

  • Γενική Συνέλευση Συνδέσμου Βιομηχανιών Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδος #ΚυριάκοςΠιερρακάκης - https://t.co/LWIUXS3do8 -

  • Επικοινωνία Αγοραστού με τον διευθύνοντα σύμβουλο της ΤΡΑΙΝΟΣΕ #ΠαλαιοφάρσαλοςΚαλαμπάκα - https://t.co/G8LZQIJ28H -

"Αλιεύοντας" την είδηση