Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΒΟΛΟΣ » «Μουσείο Σοκολάτας» στην Πλ. Πανεπιστημίου στον Βόλο
«Μουσείο Σοκολάτας» στην Πλ. Πανεπιστημίου στον Βόλο

«Μουσείο Σοκολάτας» στην Πλ. Πανεπιστημίου στον Βόλο

Στο πλίσιο των χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων

Τι κοινό έχουν ένς εξερευνητής, ένας πανέξυπνος παπαγάλος, ένας αγχωμένος φύλακας, ο αγαπημένος Θανάσης Σαλταμπάσης, δύο νόστιμες κυρίες και… 1200 λίτρα λαχταριστής ζεστής σοκολάτας;

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του Δ. Βόλου «βρίσκονται όλοι στο « Σοκολάτας» που θα φιλοξενήσει ο Δήμος Βόλου, στο πλαίσιο των φετινών χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων, από τις 30 οεμβρίου 2017 στην πλατεία Πανεπιστημίου, περιμένοντας όλους εσάς να σας ταξιδέψουν στο παρελθόν, από τη στιγμή που ανακαλύφθηκε η αγαπημένη μας σοκολάτα μέχρι σήμερα, με τον πιο διασκεδαστικό και απρόβλεπτο τρόπο…

Ένα ταξίδι εκπαιδευτικής ψυχαγωγίας όπου μικροί και μεγάλοι θα περιηγηθούν σε ένα παραμυθένιο σκηνικό που κυριαρχεί το άρωμα του πιο αγαπημένου γλυκίσματος, της σοκολάτας! Θα μπουν σε έναν ρομαντικό κόσμο γεμάτο από , θρύλους και ιστορίες για και ενήλικες, σε έναν κόσμο μικρό αλλά εντυπωσιακά διαφοροποιημένο από το σήμερα, γεμάτο από αξιοθέατα και ομορφιά.

Οι μικροί και μεγάλοι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να βιώσουν μία συναρπαστική εμπειρία γνωρίζοντας μέσα από ιδιαίτερα εκθέματα, όπως τεράστια σοκολατάκια και καραμέλες, καταρράκτες σοκολάτας, φωτεινά μανιτάρια και λιωμένη σοκολάτα που θα ρέει ασταμάτητα, κάθε λεπτομέρεια του «ταξιδιού» και της διαδικασίας, μέχρι ο καρπός του κακάο να γίνει μια λαχταριστή σοκολάτα!

Από την αρχή μέχρι το τέλος θα παρακολουθούν, θα αλληλεπιδρούν και θα συμμετέχουν στον «διάλογο» ανάμεσα στους , σε χώρους και εκθέματα απόλυτα συνδεδεμένα μεταξύ τους.

Στο τέλος της βιωματικής αυτής εμπειρίας οι επισκέπτες και κυρίως οι μικρότεροι από αυτούς θα έχουν μάθει πολλά και ενδιαφέροντα πράγματα, θα γεμίσουν αρώματα και γεύσεις από λαχταριστά γλυκίσματα.

Στο « Σοκολάτας» σας υποδέχονται οι: Σινούλη Ευγενία – Δεσποινίς Τρούφα, Διονάς Γιώργος – Εξερευνητής Choclat, Τζανιδάκη Γαρουφαλιά –Παπαγάλος, Παγασσαίος ς – Φύλακας, Μαργαρίτη Μαρία – Μαύρη Σοκολάτα, Σερμιέ Αθηνά-Άσπρη Σοκολάτα. Θα είμαστε όλοι εκεί… Κείμενα – σκηνοθεσία, Βιβή ικοπούλου.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση