Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΒΟΛΟΣ » Μονοδρόμηση της Κασσαβέτη από Γ. Δήμου έως Αναλήψεως
Μονοδρόμηση της  Κασσαβέτη από Γ. Δήμου έως Αναλήψεως

Μονοδρόμηση της Κασσαβέτη από Γ. Δήμου έως Αναλήψεως

Ξεκινά η κατασκευή κυκλικού κόμβου στο ΚΤΕΛ

 

Με το θέμα της  μονοδρόμησης της οδού Κασσαβέτη από  το ύψος της Γ. Δήμου προς Αναλήψεως θα ασχοληθεί σήμερα η Επιτροπή Βιώσιμης Κινητικότητας.

 

Σύμφωνα με την εισήγηση ο  θα γίνει κάθοδος όπως ήδη λειτουργεί το κομ από Αναλήψεως έως και την Πολυμέρη. Κι αυτό γιατί ο έχει περιορισμένα γεωμετρικά χαρακτηριστικά και όλες οι προσπάθειες που έχουν γίνει μέχρι σήμερα με σήμανση να μην σταθμεύουν τα αυτοκίνητά τους οι περίοικοι μέχρι και το φανάρι Κασαββέτη και Αναλήψεως δεν έχουν βρει ανταπόκριση. Θα μονοδρομηθεί λοιπόν το τμήμα της οδού Κασσαβέτη από Γ. Δήμου προς Αναλήψεως και τα  που κινούνται προς βορρά θα μπορούν εναλλακτικά να χρησιμοποιούν τις οδούς Περραιβού ή  Τρικούπη.

Επίσης στην  Επιτροπή   θα εξεταστεί και το ζήτημα του καθορισμού προτεραιότητας στην κίνηση των οχημάτων στην περιοχή γύρω από τον Ιερό αό ς στη . Ιωνία.

Επιπλέον θα μονοδρομηθεί η οδό Μελούνας στα .

Τέλος της ερχόμενης εβδομάδας θα ξεκινήσει και η κατασκευή του δεύτερου κυκλικού κόμβου (αναμένεται να ολοκληρωθεί σε δύο μήνες). στην περιοχή του υπεραστικού ΚΤΕΛ και ήδη έχουν μελετηθεί οι που απαιτούνται για την της κυκλοφορίας και έχουν εγκριθεί από την Τροχαία.

 

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση