Βρίσκεστε εδώ:  / FEATURED / ΒΟΛΟΣ / Μονοδρόμηση της Κασσαβέτη από Γ. Δήμου έως Αναλήψεως
Μονοδρόμηση της  Κασσαβέτη από Γ. Δήμου έως Αναλήψεως

Μονοδρόμηση της Κασσαβέτη από Γ. Δήμου έως Αναλήψεως

Ξεκινά η στο ΚΤΕΛ

 

Με το θέμα της  μονοδρόμησης της οδού Κασσαβέτη από  το ύψος της Γ. Δήμου προς Αναλήψεως θα ασχοληθεί σήμερα η Επιτροπή Βιώσιμης Κινητικότητας.

 

Σύμφωνα με την εισήγηση ο  δρόμος θα γίνει κάθοδος όπως ήδη λειτουργεί το κομμάτι από Αναλήψεως έως και την Πολυμέρη. Κι αυτό γιατί ο δρόμος έχει περιορισμένα γεωμετρικά χαρακτηριστικά και όλες οι προσπάθειες που έχουν γίνει μέχρι σήμερα με σήμανση να μην σταθμεύουν τα αυτοκίνητά τους οι περίοικοι μέχρι και το φανάρι Κασαββέτη και Αναλήψεως δεν έχουν βρει ανταπόκριση. Θα μονοδρομηθεί λοιπόν το τμήμα της οδού Κασσαβέτη από Γ. Δήμου προς Αναλήψεως και τα  οχήματα που κινούνται προς βορρά θα μπορούν εναλλακτικά να χρησιμοποιούν τις οδούς Περραιβού ή  Τρικούπη.

Επίσης στην  Επιτροπή   θα εξεταστεί και το ζήτημα του καθορισμού προτεραιότητας στην κίνηση των οχημάτων στην περιοχή γύρω από τον Ιερό Ναό Ευαγγελίστριας στη Ν. Ιωνία.

Επιπλέον θα μονοδρομηθεί η οδό Μελούνας στα Παλιά.

Τέλος της ερχόμενης εβδομάδας θα ξεκινήσει και η κατασκευή του δεύτερου κυκλικού κόμβου (αναμένεται να ολοκληρωθεί σε δύο μήνες). στην περιοχή του υπεραστικού ΚΤΕΛ και ήδη έχουν μελετηθεί οι κυκλοφοριακές αλλαγές που απαιτούνται για την εκτροπή της κυκλοφορίας και έχουν εγκριθεί από την Τροχαία.

 

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Σύλληψη 17χρονου στη Ν. Ιωνία με κάνναβη #ακατέργαστηκάνναβη - https://t.co/iKuNbshtIE -

  • Παράταση προθεσμίας υποβολής αιτήσεων πρώτης αρωγής για τους σεισμόπληκτους της Σάμου και της Θεσσαλίας… - https://t.co/rDQUYaOv00 -

  • Πιστώνονται οι λογαριασμοί πολιτών και επιχειρήσεων στις Σποράδες για το Μεταφορικό Ισοδύναμο του 2021… - https://t.co/gR3S7PWNdt -

"Αλιεύοντας" την είδηση