Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΒΟΛΟΣ » Μείωση του μισθώματος της Πλαζ ζητά η μισθώτρια εταιρεία «ΑΛΥΚΕΣ Ε.Ε.»
Μείωση του μισθώματος της Πλαζ ζητά η μισθώτρια εταιρεία «ΑΛΥΚΕΣ Ε.Ε.»

Μείωση του μισθώματος της Πλαζ ζητά η μισθώτρια εταιρεία «ΑΛΥΚΕΣ Ε.Ε.»

Αίτημ γι του μισθώματος για την ΠΛΑΖ Αλυκών κατέθεσε η μισθώτρια εταιρεία «ΑΛΥΚΕΣ Ε.Ε.» η οποία οφείλει στον από μισθώματα, από το αντάλλαγμα –μίσθωμα για το δικαίωμα απλής χρήσης αιγιαλού και από πραγματοποιθείσες δαπάνες για λογαριασμό της, το ποσό των 128.139, 74 .

Στη σημερινή συνεδρίασή της η Οικονομική Επιτροπή ενέκρινε ομόφωνα της γνωμοδότηση της νομικής υπηρεσίας, η οποία τονίζει πως δεν πρέπει να γίνει δεκτό το αίτημα της μισθωτρίας εταιρείας , θεωρούμενο ως αίτημα περί επίτευξης εξώδικου συμβιβασμού , για το οποίο θα πρέπει να ληφθεί στη σημερινή του Δημοτικού Συμβουλίου , καθόσον το αντικείμενο του συμβιβασμού , όπως διατυπώνεται στην επιδοτούμενη αίτηση-αναφορά, υπερβαίνει το ποσό των 30.000 ευρώ.
Από την πλευρά της η μισθώτρια εταιρεία ζητά τη του μισθώματος σε ποσοστό 30% τουλάχιστον και καλεί τον να συμφωνήσει την αναπροσαρμογή του μισθώματος στο ανωτέρω ύψος από στις 14-6-2015 μέχρι τη συμπλήρωση τουλάχιστον τετραετίας.
Να σημειωθεί τέλος ότι η αίτηση της μισθώτριας εταιρείας θα συζητηθεί μετά από αναβολή την Τετάρτη 24 Μαΐου 2017 στην Επιτροπή Φιλικού Διακανονισμού Εμπορικών Μισθώσεων Περιφερειακής Ενότητας Μαγνησίας –Β. Σποράδων της .

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση