Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΒΟΛΟΣ » Μείωση του μισθώματος της Πλαζ ζητά η μισθώτρια εταιρεία «ΑΛΥΚΕΣ Ε.Ε.»
Μείωση του μισθώματος της Πλαζ ζητά η μισθώτρια εταιρεία «ΑΛΥΚΕΣ Ε.Ε.»

Μείωση του μισθώματος της Πλαζ ζητά η μισθώτρια εταιρεία «ΑΛΥΚΕΣ Ε.Ε.»

Αίτημα για μείωση του μισθώματος για την ΠΛΑΖ Αλυκών κατέθεσε η μισθώτρια εταιρεία «ΑΛΥΚΕΣ Ε.Ε.» η οποία οφείλει στον Δήμο Βόλου από μισθώματα, από το αντάλλαγμα –μίσθωμα για το δικαίωμα απλής χρήσης αιγιαλού και από πραγματοποιθείσες δαπάνες για λογαριασμό της, το ποσό των 128.139, 74 ευρώ.

Στη σημερινή συνεδρίασή της η Οικονομική Επιτροπή ενέκρινε ομόφωνα της γνωμοδότηση της νομικής υπηρεσίας, η οποία τονίζει πως δεν πρέπει να γίνει δεκτό το αίτημα της μισθωτρίας εταιρείας , θεωρούμενο ως αίτημα περί επίτευξης εξώδικου συμβιβασμού , για το οποίο θα πρέπει να ληφθεί απόφαση στη σημερινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου , καθόσον το αντικείμενο του συμβιβασμού , όπως διατυπώνεται στην επιδοτούμενη αίτηση-αναφορά, υπερβαίνει το ποσό των 30.000 ευρώ.
Από την πλευρά της η μισθώτρια εταιρεία ζητά τη μείωση του μισθώματος σε ποσοστό 30% τουλάχιστον και καλεί τον Δήμο Βόλου να συμφωνήσει την αναπροσαρμογή του μισθώματος στο ανωτέρω ύψος από στις 14-6-2015 μέχρι τη συμπλήρωση τουλάχιστον τετραετίας.
Να σημειωθεί τέλος ότι η αίτηση της μισθώτριας εταιρείας θα συζητηθεί μετά από την Τετάρτη 24 Μαΐου 2017 στην Επιτροπή Φιλικού Διακανονισμού Εμπορικών Μισθώσεων Περιφερειακής Ενότητας Μαγνησίας –Β. Σποράδων της Περιφέρειας Θεσσαλίας.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Διημερίδα για το τουριστικό προϊόν στη Σκιάθο από το Επιμελητήριο Μαγνησίας #Σκιάθος… - https://t.co/h3NuKiRktJ -

  • Συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Μαγνησίας στον Βόλο #ΣΥΡΙΖΑΠΣΜαγνησίας - https://t.co/RjLD4n3XCN -

  • Η Νίκη Βόλου σε λαϊκό αγώνα δρόμου #ΓΣΝΙΚΗΒΟΛΟΥ - https://t.co/6KvtNctsLa -

"Αλιεύοντας" την είδηση