Βρίσκεστε εδώ:  / ΒΟΛΟΣ / Μικρή συμμετοχή στην ανεξάρτητη πορεία
Μικρή συμμετοχή στην ανεξάρτητη πορεία

Μικρή συμμετοχή στην ανεξάρτητη πορεία

Μικρή ήταν η συμμετοχή στην ανεξάρτητη συγκέντρωση και που διοργάνωσαν σήμερα της εξωκοινοβουλευτικής Αριστεράς με τη συμμετοχή και ατόμων του αναρχικού χώρου, έξω από το Ταχυδρομείο, ενώ στη συνέχεια ακολούθησε στο του .

Εκ μέρους του ταξικού συντονισμού ανατροπής ο Γιάννης Χατζηγιάννης είπε ότι η συγκέντρωση είναι ενάντια στο κράτος, την και την και πρόσθεσε: «Σήμερα είναι μια βροχερή μέρα, όχι τόσο λόγω του καιρού αλλά όσο λόγω της καταιγίδας των μέτρων που ψηφίζονται τις επόμενες ημέρες στη Βουλή όπου η κυβερνητική πλειοψηφία φέρνει για να κερδίσουν οι τράπεζες και το χρηματιστικό κεφάλαιο και να υποφέρει ο λαός. Καλούμε όλο τον πληθυσμό, τους άνεργους , τους επαγγελματίες, τους συνταξιούχους και όλους τους βιοπαλαιστές της πόλης να αγωνιστούν εδώ και τώρα για την ανατροπή της κυβέρνησης από τα κάτω και από τα πάνω», δήλωσε το μέλος του .

Τέλος τόνισε ότι ζητούμενο είναι να μπορέσουμε να διεκδικήσουμε ξανά τη ζωή μας με αξιοπρέπεια, χωρίς υποτέλεια που μας επιφυλάσσουν τα επόμενα χρόνια.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Nέα βλάβη του "Ερατώ" στο λιμάνι του Βόλου #υδροπτέρυγοΕρατώ - https://t.co/RL97T60i0Y -

  • #φωτιά σε παράγκα στο Αλιβέρι #φωτιά - https://t.co/LiAaX7fSka -

  • Διαπλάτυνση δρόμου #Βένετο-Κουλούρι από την Περιφέρεια Θεσσαλίας #Βένετο #ΒένετοΚουλούρι - https://t.co/S6svdfXr7J -

"Αλιεύοντας" την είδηση