Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΒΟΛΟΣ » Μικρή συμμετοχή στην ανεξάρτητη πορεία
Μικρή συμμετοχή στην ανεξάρτητη πορεία

Μικρή συμμετοχή στην ανεξάρτητη πορεία

Μικρή ήταν η συμμετοχή στην ανεξάρτητη και πορεία που διοργάνωσαν σήμερα κόμματα της εξωκοινοβουλευτικής Αριστεράς με τη συμμετοχή και ατόμων του αναρχικού χώρου, έξω από το Ταχυδρομείο, ενώ στη συνέχεια ακολούθησε πορεία στο του .

Εκ μέρους του ταξικού συντονισμού ανατροπής ο ιάννης Χατζηγιάννης είπε ότι η συγκέντρωση είναι ενάντια στο , την και την γραφειοκρατία και πρόσθεσε: «Σήμερα είναι μια βροχερή μέρα, όχι τόσο λόγω του καιρού αλλά όσο λόγω της καταιγίδας των μέτρων που ψηφίζονται τις επόμενες ημέρες στη Βουλή όπου η κυβερνητική πλειοψηφία φέρνει για να κερδίσουν οι τράπεζες και το χρηματιστικό κεφάλαιο και να υποφέρει ο λαός. Καλούμε όλο τον πληθυσμό, τους άνεργους , τους επαγγελματίες, τους συνταξιούχους και όλους τους βιοπαλαιστές της πόλης να αγωνιστούν εδώ και τώρα για την ανατροπή της ς από τα κάτω και από τα πάνω», δήλωσε το μέλος του .

Τέλος τόνισε ότι ζητούμενο είναι να μπορέσουμε να δδικήσουμε ξανά τη μας με αξιοπρέπεια, χωρίς υποτέλεια που μας επιφυλάσσουν τα επόμενα χρόνια.

[Fancy_Facebook_Comments language="el_GR"]
"Αλιεύοντας" την είδηση