Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΒΟΛΟΣ » Μικρή εστία πυρκαγιάς στις εγκαταστάσεις του 9ου Συστήματος Δασοπροσκόπων Βόλου έσβησε η Π.Υ.
Μικρή εστία πυρκαγιάς στις εγκαταστάσεις του 9ου Συστήματος Δασοπροσκόπων Βόλου έσβησε η Π.Υ.

Μικρή εστία πυρκαγιάς στις εγκαταστάσεις του 9ου Συστήματος Δασοπροσκόπων Βόλου έσβησε η Π.Υ.

Άμεση και αποτελεσματική ήταν η επέμβαση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Βόλου το πρωί της Κυριακής 9 Δεκεμβρίου στην κατάσβεση της μικρής εστίας πυρκαγιάς που ξέσπασε στους πρόποδες της Γορίτσας.

Το προσωπικό και τα οχήματα της Π.Υ. Βόλου ανταποκρίθηκαν στις των περίοικων και των βαθμοφόρων του Συστήματος και λίγα λεπτά μετά την εκδήλωση της πυρκαγιάς βρέθηκαν στο σημείο.

Από την φωτιά προκλήθηκαν φθορές στο οίκημα της 9ης Κοινότητας Ανιχνευτών Βόλου, χωρίς να κινδυνεύσει ο φυσικός περιβάλλων χώρος ή οι λοιπές εγκαταστάσεις του 9ου Συστήματος Δασοπροσκόπων Βόλου.

Σημειώνεται πως κατά την εκδήλωση της πυρκαγιάς εντός του χώρου δεν υπήρχε ενήλικο ή ανήλικο μέλος της Περιφέρειας Προσκόπων Μαγνησίας του Σώματος Ελλήνων Προσκόπων.

Το 9ο Σύστημα Δασοπροσκόπων Βόλου ευχαριστεί δημόσια την Πυροσβεστική Υπηρεσία Βόλου για τις άμεσες ενέργειες κατάσβεσης της πυρκαγιάς.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Διημερίδα για το τουριστικό προϊόν στη Σκιάθο από το Επιμελητήριο Μαγνησίας #Σκιάθος… - https://t.co/h3NuKiRktJ -

  • Συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Μαγνησίας στον Βόλο #ΣΥΡΙΖΑΠΣΜαγνησίας - https://t.co/RjLD4n3XCN -

  • Η Νίκη Βόλου σε λαϊκό αγώνα δρόμου #ΓΣΝΙΚΗΒΟΛΟΥ - https://t.co/6KvtNctsLa -

"Αλιεύοντας" την είδηση