Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΒΟΛΟΣ » Mηχανήματα μίσθωσε ο Δήμος Βόλου για αποκατάσταση ζημιών
Mηχανήματα μίσθωσε ο Δήμος Βόλου για αποκατάσταση ζημιών

Mηχανήματα μίσθωσε ο Δήμος Βόλου για αποκατάσταση ζημιών

Ιδιωτικά μηχνήμτα μίσθωσε ο Βόλου για την αντιμετώπιση ζημιών από την κακοκαιρία και η Οικονομική Επιτροπή ενέκρινε ομόφωνα τη διάθεση πίστωσης 8.718 € γι' αυτό το σκοπό.

Σύμφωνα με την εισήγηση της Διεύθυνσης Καθαριότητας, ο Βόλου από την Πέμπτη 12 ως την Τρίτη 16 Ιανουαρίου 2018 επλήγη από κύμα κακοκαιρίας με και πολύ έντονες που δημιούργησαν προτα, τόσο στο Πολεοδομικό Συγκρότημα, όσο και στις Δημοτικές Ενότητες.

Για την αντιμετώπιση των προβλημάτων δημιουργήθηκε η ανάγκη για εκμίσθωση μηχανημάτων έργου jcb, φορτωτή, φορτηγών και γερανού (συνοικά πέντε) για την αποκατάσταση ζημιών που προκλήθηκαν από πτώση δένδρων, κατάπτωση βράχων στους δρόμους, ποταμιών που ξεχείλισαν και δημιούργησαν σημαντικά προτα στους επαρχιακούς δρόμους.

Επίσης ενέκρινε πίστωση 837 € για τη συνδρομή μηχανήματος jcb, λόγω έκτακτης ανάγκης από πυρκαγιά στη θέση Κακοσκάλι . Ιωνίας, στις 9 Ιανουαρίου το βράδυ ως το πρωί της επόμενης μέρας, με την υπόδειξη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Βόλου.

Τέλος, η Οικονομική Επιτροπή ενέκρινε πιστώσεις για έργα που εκτελεί η Τεχνική Υπηρεσία, μεταξύ των οποίων και ποσό 4.960 € για αμοιβές τεχνικών και συλλογή επιμετρητικών στοιχείων μεταλλικών κατασκευών του φορέα οπλισμένου σκυροδέματος του κτιρίου στάθμευσης αυτοκινήτων Φιλλελήνων – .

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση