Βρίσκεστε εδώ:  / ΒΟΛΟΣ / Mηχανήματα μίσθωσε ο Δήμος Βόλου για αποκατάσταση ζημιών
Mηχανήματα μίσθωσε ο Δήμος Βόλου για αποκατάσταση ζημιών

Mηχανήματα μίσθωσε ο Δήμος Βόλου για αποκατάσταση ζημιών

Ιδιωτικά μηχανήματα μίσθωσε ο Δήμος Βόλου για την αντιμετώπιση ζημιών από την και η Επιτροπή ενέκρινε ομόφωνα τη διάθεση πίστωσης 8.718 € γι’ αυτό το σκοπό.

Σύμφωνα με την εισήγηση της Διεύθυνσης Καθαριότητας, ο Δήμος Βόλου από την Πέμπτη 12 ως την Τρίτη 16 Ιανουαρίου επλήγη από κύμα κακοκαιρίας με καταιγίδες και πολύ έντονες που δημιούργησαν προβλήματα, τόσο στο Πολεοδομικό Συγκρότημα, όσο και στις Δημοτικές Ενότητες.

Για την αντιμετώπιση των προβλημάτων δημιουργήθηκε η ανάγκη για εκμίσθωση μηχανημάτων έργου jcb, φορτωτή, φορτηγών και γερανού (συνοικά πέντε) για την που προκλήθηκαν από πτώση δένδρων, κατάπτωση βράχων στους δρόμους, ποταμιών που ξεχείλισαν και δημιούργησαν σημαντικά προβλήματα στους επαρχιακούς δρόμους.

Επίσης ενέκρινε πίστωση 837 € για τη συνδρομή μηχανήματος jcb, λόγω έκτακτης ανάγκης από πυρκαγιά στη θέση Κακοσκάλι Ν. Ιωνίας, στις 9 Ιανουαρίου το βράδυ ως το πρωί της επόμενης μέρας, με την υπόδειξη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Βόλου.

Τέλος, η Επιτροπή ενέκρινε πιστώσεις για έργα που εκτελεί η Τεχνική Υπηρεσία, μεταξύ των οποίων και 4.960 € για αμοιβές τεχνικών και συλλογή επιμετρητικών στοιχείων μεταλλικών κατασκευών του φορέα οπλισμένου σκυροδέματος του κτιρίου στάθμευσης αυτοκινήτων Φιλλελήνων – Δημητριάδος.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Η ποδηλασία της Νίκης Βόλου έτρεξε για τη “Φλόγα” #ποδηλασίαΝίκηςΒόλου - https://t.co/FE3NdPFOqP -

  • Διανομή προϊόντων #ΤΕΒΑ στα Προπύλαια του Δημοτικού Σταδίου Βελεστίνου #ΤΕΒΑ - https://t.co/tpkKe3pY24 -

  • Αλβανός πέταξε σε οικόπεδο στη Σκιάθο σίδερα και ηλεκτρικές συσκευές #ΣυνελήφθηΑλβανός - https://t.co/lMSm9XxmEj -

"Αλιεύοντας" την είδηση