Βρίσκεστε εδώ:  / ΒΟΛΟΣ / Mεταστεγάζεται η 4η Περιφερειακή Διοίκηση Λιμενικού στο κτίριο “ΙΑΣΩΝ”
Mεταστεγάζεται η 4η Περιφερειακή Διοίκηση Λιμενικού στο κτίριο “ΙΑΣΩΝ”

Mεταστεγάζεται η 4η Περιφερειακή Διοίκηση Λιμενικού στο κτίριο “ΙΑΣΩΝ”

  Mεταστεγάζεται η 4η Περιφερειακή Διοίκηση Λιμενικού στο κτίριο “ΙΑΣΩΝ”στο Βόλο, με του υπουργού Ναυτιλίας Φ. Κουβέλη και της υφυπουργού Οικονομικών Κατερίνας Παπανάτσιου, που δημοσιεύτηκε σήμερα στη “Διαύγεια”.

Η ελήφθη, λαμβάνοντας υπόψιν -μεταξύ άλλων- το υπ’ αριθ. 3123.4/353/24-10- έγγραφο της 4ης ΠΕ.ΔΙ.Λ.Σ./ΕΛ. ΑΚΤ. με το οποίο διατυπώνεται το αίτημα της 4ης Περιφερειακής Διοίκησης του Λιμενικού Σώματος για την μεταστέγασή της σε κατάλληλα διαμορφωμένους χώρους στο νότιο τμήμα (Τμήμα Α΄) του ισογείου ορόφου του κτιρίου ΙΑΣΩΝ.

Ειδικότερα, αποφασίστηκε, ο καθορισμός του ευρισκόμενου επί του Τμήματος Α΄, του κτιρίου του επιβατικού σταθμού «ΙΑΣΩΝ», στον κεντρικό προβλήτα λιμένα Βόλου, χώρου, συνολικού εμβαδού 248,50 τ.μ., με σκοπό τη χρησιμοποίησή του για την των Υπηρεσιών της 4ης ΠΕ.ΔΙ.Λ.Σ./ΕΛ.ΑΚΤ.

Οι παραχωρούμενοι χώροι αποτυπώνονται διαγραμμισμένοι σε σχέδιο κάτοψης, ενώ ο προαναφερόμενος χώρος θα χρησιμοποιηθεί άνευ ανταλλάγματος και μόνο για την κάλυψη των αναγκών στέγασης και λειτουργίας των Υπηρεσιών της 4ης ΠΕ.ΔΙ.Λ.Σ./ΕΛ.ΑΚΤ. και δεν θα χρησιμοποιηθεί για άλλους σκοπούς.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Σύλληψη 17χρονου στη Ν. Ιωνία με κάνναβη #ακατέργαστηκάνναβη - https://t.co/iKuNbshtIE -

  • Παράταση προθεσμίας υποβολής αιτήσεων πρώτης αρωγής για τους σεισμόπληκτους της Σάμου και της Θεσσαλίας… - https://t.co/rDQUYaOv00 -

  • Πιστώνονται οι λογαριασμοί πολιτών και επιχειρήσεων στις Σποράδες για το Μεταφορικό Ισοδύναμο του 2021… - https://t.co/gR3S7PWNdt -

"Αλιεύοντας" την είδηση