Βρίσκεστε εδώ:  / ΒΟΛΟΣ / Mεταστεγάζεται η 4η Περιφερειακή Διοίκηση Λιμενικού στο κτίριο “ΙΑΣΩΝ”
Mεταστεγάζεται η 4η Περιφερειακή Διοίκηση Λιμενικού στο κτίριο “ΙΑΣΩΝ”

Mεταστεγάζεται η 4η Περιφερειακή Διοίκηση Λιμενικού στο κτίριο “ΙΑΣΩΝ”

  Mεταστεγάζεται η 4η Περιφερειακή Διοίκηση Λιμενικού στο κτίριο “ΙΑΣΩΝ”στο Βόλο, με απόφαση του υπουργού Ναυτιλίας Φ. Κουβέλη και της υφυπουργού Οικονομικών Κατερίνας Παπανάτσιου, που δημοσιεύτηκε σήμερα στη “Διαύγεια”.

Η απόφαση ελήφθη, λαμβάνοντας υπόψιν -μεταξύ άλλων- το υπ’ αριθ. 3123.4/353/24-10-2018 έγγραφο της 4ης ΠΕ.ΔΙ.Λ.Σ./ΕΛ. ΑΚΤ. με το οποίο διατυπώνεται το αίτημα της 4ης Περιφερειακής Διοίκησης του Λιμενικού Σώματος για την μεταστέγασή της σε κατάλληλα διαμορφωμένους χώρους στο νότιο τμήμα (Τμήμα Α΄) του ισογείου ορόφου του κτιρίου ΙΑΣΩΝ.

Ειδικότερα, αποφασίστηκε, ο καθορισμός του ευρισκόμενου επί του Τμήματος Α΄, του κτιρίου του επιβατικού σταθμού «ΙΑΣΩΝ», στον κεντρικό προβλήτα λιμένα Βόλου, χώρου, συνολικού εμβαδού 248,50 τ.μ., με σκοπό τη χρησιμοποίησή του για την στέγαση των Υπηρεσιών της 4ης ΠΕ.ΔΙ.Λ.Σ./ΕΛ.ΑΚΤ.

Οι παραχωρούμενοι χώροι αποτυπώνονται διαγραμμισμένοι σε σχέδιο κάτοψης, ενώ ο προαναφερόμενος χώρος θα χρησιμοποιηθεί άνευ ανταλλάγματος και μόνο για την κάλυψη των αναγκών στέγασης και λειτουργίας των Υπηρεσιών της 4ης ΠΕ.ΔΙ.Λ.Σ./ΕΛ.ΑΚΤ. και δεν θα χρησιμοποιηθεί για άλλους σκοπούς.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Σε άθλια κατάσταση η σχολική υποδομή του 3ου ΓΕΛ Βόλου - https://t.co/btrXl9PxX5 -

  • Στον Ολυμπιακό Βόλου ο Γεωργακόπουλος - https://t.co/f5BdPeuI3f -

  • Φωτιά σε κτήμα στο Διμήνι - https://t.co/ywe2EUz2gP -

"Αλιεύοντας" την είδηση