Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΒΟΛΟΣ » Mέσα Σεπτεμβρίου το Φεστιβάλ ΚΝΕ στο Βόλο
Mέσα Σεπτεμβρίου το Φεστιβάλ ΚΝΕ στο Βόλο

Mέσα Σεπτεμβρίου το Φεστιβάλ ΚΝΕ στο Βόλο

Ομιλία Πρωτούλη και συναυλία των Μπάση, Αντωνοπούλου, Ανδρουλιδάκη περιλαμβάνει το φετινό 42ο Φεστιβάλ της ΚΕ Οδηγητή, που θα γίνει την Παρασκευή και Σάββατο 16 και 17 Σεπτεμβρίου στο πάρκο Ρήγα Φεραίου, πίσω από το .

Τα μέλη της ΚΕ έδωσαν σήμερα συνέντευξη Τύπου, λέγοντας ότι το σύνθημα του φετινού φεστιβάλ είναι «Αγώνας, γνώση, τόλμη και αντοχή» και σύμφωνα με το πρόγραμμα, που έφτιαξαν η ΚΝΕ σε συνεργασία με το ΚΚΕ Βόλου, την Παρασκευή 16 Σεπτέμβρη το επίκεντρο του φεστιβάλ θα είναι μουσικοθεατρική παράσταση – στις εξόριστες γυναίκες στο Τρίκερι, από τη Θεατρική ομάδα της Κ.Ο. Θεσσαλίας. Θα ακολουθήσει συναυλία με ικά ερασιτεχνικά συγκροτήματα και λαϊκό γλέντι από τη μουσική ομάδα της ΚΝΕ.

Το Σάββατο στις 9 το βράδυ, θα γίνει ομιλία από το μέλος της Κ.Ε. του ΚΚΕ Γιάννη Πρωτούλη και θα ακολουθήσει συναυλία με τους Δημήτρη Μπάση, Ρίτα Αντωνοπούλου και Μανώλη Ανδρουλιδάκη.

Στο φεστιβάλ της ΚΝΕ αναφέρθηκαν οι Θωμάς Γεωργάκης, μέλος του Συμβουλίου Περιοχής Θεσσαλίας της ΚΝΕ, Στέλλα Ιωαννίδου μέλος του Τομεακού Γραφείου ΑΕΙ Βόλου τα ΚΝΕ και Κωνσταντίνος Αγγελίνας της Τομεακής Οργάνωσης ΑΕΙ Βόλου της ΚΝΕ.

Όπως τονίστηκε στη συνέντευξη το Φεστιβάλ της ΚΝΕ είναι η μεγάλη γιορτή της νεολαίας, η για αγώνα, διασκέδαση και ψυχαγωγία, που έχει γίνει θεσμός.

Η τιμή εισιτηρίου για την είσοδο στο Φεστιβάλ ανέρχεται στα 5 € και είναι συμβολική για την ενίσχυση της ΚΝΕ.

Του φεστιβάλ θα προηγηθεί την Τρίτη 30 Αυγούστου προφεστιβαλική εκδήλωση στο Μνημείο ων, στην παραλία, όπου θα προβληθεί ντοκιμαντέρ για τον ακό αγώνα των χαλυβουργών του Ασπρόπυργου και θα μιλήσει ο βουλευτής Μαγνησίας του ΚΚΕ Κώστας Στεργίου.

Τέλος, οι ομιλητές ευχήθηκαν καλή σταδιοδρομία στους ές που έδωσαν τον αγώνα τους και μπήκαν στα ΑΕΙ – ΤΕΙ και απηύθυναν κάλεσμα να πάνε στο Φεστιβάλ για να ακούσουν την πρόταση του ΚΚΕ, να μη σκύψουν το κεφάλι και να αγωνιστούν με την ΚΝΕ για τα προβλήματα που υπάρχουν στην εκπαίδευση και που κάθε χρόνο κοστίζει όλο και περισσότερα χρήματα στη λαϊκή οικογένεια.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση