Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΒΟΛΟΣ » Mέσα Σεπτεμβρίου το Φεστιβάλ ΚΝΕ στο Βόλο
Mέσα Σεπτεμβρίου το Φεστιβάλ ΚΝΕ στο Βόλο

Mέσα Σεπτεμβρίου το Φεστιβάλ ΚΝΕ στο Βόλο

Ομιλί Πρωτούλη κι συναυλία των Μπάση, Αντωνοπούλου, Ανδρουλιδάκη περιλαμβάνει το φετινό 42ο Φεστιβάλ της ΚΝΕ Οδηγητή, που θα γίνει την Παρασκευή και Σάββατο 16 και 17 Σεπτεμβρίου στο πάρκο Ρήγα ου, πίσω από το Δημαρχείο Βόλου.

Τα μέλη της ΚΝΕ έδωσαν σήμερα συνέντευξη Τύπου, λέγοντας ότι το σύνθημα του φετινού φεστιβάλ είναι «Αγώνας, γνώση, τόλμη και αντοχή» και σύμφωνα με το , που έφτιαξαν η ΚΝΕ σε συνεργασία με το ΚΚΕ Βόλου, την Παρασκευή 16 Σεπτέμβρη το επίκεντρο του φεστιβάλ θα είναι μουσικοθεατρική παράσταση – αφιέρωμα στις εξόριστες γυναίκες στο , από τη Θεατρική ομάδα της Κ.Ο. ς. Θα ακολουθήσει συναυλία με μαθητικά ερασιτεχνικά συγκροτήματα και λαϊκό γλέντι από τη μουσική ομάδα της ΚΝΕ.

Το Σάββατο στις 9 το βράδυ, θα γίνει ομιλία από το μέλος της Κ.Ε. του ΚΚΕ Γιάννη Πρωτούλη και θα ακολουθήσει συναυλία με τους Δημήτρη Μπάση, Ρίτα Αντωνοπούλου και Μανώλη Ανδρουλιδάκη.

Στο φεστιβάλ της ΚΝΕ αναφέρθηκαν οι Θωμάς Γεωργάκης, μέλος του Συμβουλίου Περιοχής ς της ΚΝΕ, Στέλλα Ιωαννίδου μέλος του Τομεακού Γραφείου ΑΕΙ Βόλου τα ΚΝΕ και Κωνσταντίνος Αγγελίνας της Τομεακής Οργάνωσης ΑΕΙ Βόλου της ΚΝΕ.

Όπως τονίστηκε στη συνέντευξη το Φεστιβάλ της ΚΝΕ είναι η μεγάλη γιορτή της νεολαίας, η συνάντηση για αγώνα, διασκέδαση και ψυχαγωγία, που έχει γίνει θεσμός.

Η τιμή εισιτηρίου για την είσοδο στο Φεστιβάλ ανέρχεται στα 5 € και είναι συμβολική για την ενίσχυση της ΚΝΕ.

Του φεστιβάλ θα προηγηθεί την Τρίτη 30 Αυγούστου προφεστιβαλική εκδήλωση στο Μνημείο Ηρώων, στην παραλία, όπου θα προβληθεί ντοκιμαντέρ για τον απεργιακό αγώνα των χαλυβουργών του Ασπρόπυργου και θα μιλήσει ο βουλευτής Μαγνησίας του ΚΚΕ Κώστας Στεργίου.

Τέλος, οι ομιλητές ευχήθηκαν καλή σταδιοδρομία στους που έδωσαν τον αγώνα τους και μπήκαν στα ΑΕΙ – ΤΕΙ και απηύθυναν κάλεσμα να πάνε στο Φεστιβάλ για να ακούσουν την πρόταση του ΚΚΕ, να μη σκύψουν το κεφάλι και να αγωνιστούν με την ΚΝΕ για τα προτα που υπάρχουν στην εκπαίδευση και που κάθε χρόνο κοστίζει όλο και περισσότερα χρήματα στη λαϊκή οικογένεια.

[Fancy_Facebook_Comments language="el_GR"]
"Αλιεύοντας" την είδηση