Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΒΟΛΟΣ » Μελέτη για κατασκευή ανισόπεδου κόμβου στην είσοδο του Σέσκλου από την Περιφέρεια Θεσσαλίας
Μελέτη για κατασκευή ανισόπεδου κόμβου στην είσοδο του Σέσκλου από την Περιφέρεια Θεσσαλίας

Μελέτη για κατασκευή ανισόπεδου κόμβου στην είσοδο του Σέσκλου από την Περιφέρεια Θεσσαλίας

Στη δημοπράτηση της μελέτης του υ γι την κτασκευή ανισόπεδου κόμβου στην είσοδο του οικισμού του Σέσκλου στη Επαρχιακή Οδό Βόλου – Βελεστίνου προχωρά η Θεσσαλίας, καθώς το εγκρίθηκε από την Οικονομική Επιτροπή.

Όπως ανέφερε σε του ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός: «Σε με την αντιπεριφερειάρχη Π.Ε ς Δωροθέα Κολυνδρίνη, με τους περιφερειακούς συμβούλους και τις υπηρεσίες μας προχωράμε στην εκπόνηση μιας σημαντικής μελέτης που αφορά την κατασκευή ανισόπεδου κόμβου στην είσοδο του οικισμού του Σέσκλου.

Με σχέδιο και προγραμματισμό προετοιμάζουμε το έδαφος προκειμένου να είμαστε έτοιμοι να εντάξουμε το συγκεκριμένο έργο σε προγράμματα χρηματοδότησης.

Πρόκειται για ένα έργο που δικαίως η τοπική ζητά εδώ και πολλά χρόνια. Συνεχίζουμε με αμείωτους ρυθμούς στην προσπάθεια υλος των αναγκαίων μελετών για έργα υποδομής, που χρειάζεται η Θεσσαλία του μέλλοντος».

Το έργο πέρα από τη δημιουργία ισόπεδου κυκλικού κόμβου στην συμβολή της Ε.Ο. Βόλου- Βελεστίνου με την επαρχιακή οδό του Σέσκλου, έχει σαν στόχο την βελτίωση των υφιστάμενων χαρακτηριστικών της οδού στο σημείο αυτό, την τοποθέτηση ηλεκτροφωτισμού και την καλύτερη διαρρύθμιση των υφιστάμενων δικτύων.

"Αλιεύοντας" την είδηση