Βρίσκεστε εδώ:  / FEATURED / ΒΟΛΟΣ / Μελέτες για κόμβο Αθηνών-Λαρίσης και δημοτικό θέατρο στο Δ.Σ. Βόλου
Μελέτες για κόμβο Αθηνών-Λαρίσης και δημοτικό θέατρο στο Δ.Σ. Βόλου

Μελέτες για κόμβο Αθηνών-Λαρίσης και δημοτικό θέατρο στο Δ.Σ. Βόλου

Με κύρια θέματα τις εγκρίσεις μελετών και τρόπου εκτέλεσης των έργων κατασκευής του κυκλικού κόμβου στις οδούς Λαρίσης – Αθηνών, προϋπολογισμού 1.960.000 € και επισκευής – ενίσχυσης του φέροντα οργανισμού και ανακαίνισης του Δημοτικού Θεάτρου Βόλου, προϋπολογισμού 5 εκ. €, συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Βόλου, με 50, συνολικά,θέματα συζήτησης, αύριο Δευτέρα 19 Μαρτίου στις 14.30.

Επιπλέον το σώμα θα εγκρίνει τη μελέτη και τον τρόπο εκτέλεσης των έργων “Συντήρηση καλντεριμιών και πλακόστρωτων κοινοχρήστων χώρων Δημοτικών Ενοτήτων πλην Βόλου και Ν. Ιωνίας”, προϋπολογισμού 150.000 €, “Τοποθέτηση εορταστικού φωτισμού Δήμου Βόλου έτους 2018”, προϋπολογισμού 100.000 € με Φ.Π.Α. 24% και “Κατασκευές οδών έτους 2018”, προϋπολογισμού 250.000 €.

Στη συνεδρίαση θα ληφθεί απόφαση για την προσωπικού ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου για την κάλυψη επειγουσών αναγκών ανταποδοτικού χαρακτήρα, της Διεύθυνσης Καθαριότητας, για την αγορά οικογενειακού τάφου και περί αποδοχής και απόδοσης ποσού στην Κ.Ε.Κ.Π.Α.-Δ.Ι.Ε.Κ.

Επίσης το συμβούλιο θα λάβει απόφαση για την διενέργεια διαγωνισμού προμήθειας έτοιμων γευμάτων για την σίτιση απόρων, του Ξενώνα Κακοποιημένων Γυναικών της Διεύθυνσης Κοινωνικής Προστασίας, ΚΑΠΗ & Δημόσιας Υγείας και των μαθητών του Μουσικού Σχολείου Βόλου, ενδεικτικού συνολικού προϋπολογισμού δαπάνης 501.773,44€ με και εκκίνηση ανοικτού διεθνή ηλεκτρονικού διαγωνισμού, διάρκειας ενός έτους.

Τέλος, θα αποφασίσει να υποβάλει προτάσεις στις ανάλογες πράξεις των έργων εξοπλισμός πρόσβασης και εξυπηρέτησης αναγκών ΑμεΑ σε παραλίες του Δήμου Βόλου και διαμόρφωση δημοτικού χώρου στη συμβολή των οδών Μαιάνδρου – Καισαρείας και απόφαση για επιχορήγηση πολιτιστικών και αθλητικών συλλόγων.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Αποκαταστάθηκε στην Σκόπελο η βλάβη στο Skiathos Express #SkiathosExpress - https://t.co/lj6MNAN9Qj -

  • Ταξιδεύοντας στον κόσμο του Παπαδιαμάντη #ΕΚΠΑ #Παπαδιαμάντης - https://t.co/DcOdP3xmc4 -

  • Χωροταξική κατανομή του βοσκότοπων #βοσκότοποι - https://t.co/pfeyKBVxdV -

"Αλιεύοντας" την είδηση