Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΒΟΛΟΣ » Μειωμένη ροή πόσιμου νερού στις βρύσες από τη ΔΕΥΑΜΒ  
Μειωμένη ροή πόσιμου νερού στις βρύσες από τη ΔΕΥΑΜΒ  

Μειωμένη ροή πόσιμου νερού στις βρύσες από τη ΔΕΥΑΜΒ  

Μειωμένη ροή πόσιμου νερού στις βρύσες  των κτοικιών κι επιχειρήσεων του και της Ν. Ιωνίας θα είναι από τις 2.00 μ.μ. μέχρι και τις 6 .00 το απόγευμα, σύμφωνα με ανακοίνωση της ΔΕΥΑΜΒ, η οποία κάνει λόγο για απόφαση που ελήφθη λόγω της υπερκατανάλωσης νερού.

Παράλληλα στην ανακοίνωσή της απευθύνει έκκληση στους για ορθο και οικονομική χρήση του νερού.

Ανασκεύασε την απόφασή της η ΔΕΥΑΜΒ 

Ακύρωσε  την απόφασή της να δέχεται μόνο εμβολιασμένους και νοσήσαντες από , η ΔΕΥΑΜΒ.  Μετά την  κατακραυγή των καταναλωτών, λίγες ώρες μετά την σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε ανασκευάζει όσα ανακοίνωσε και πλέον στους    θα επιτρέπεται η είσοδος στην υπηρεσία και σε όσους επιδεικνύουν αρνητικό (72 ωρών) ή αρνητικό rapid test (24 ωρών), συνοδευόμενα με έντυπο ταυτοπροσωπίας.

Οι σχετικές θα τεθούν σε ισχύ από την ερχόμενη Δευτέρα 26/7/2021.

Όσον αφορά στους εμβολιασμένους και στους νοσήσαντες, θα πρέπει να επιδεικνύουν, κατά την είσοδό τους, το αν πιστοποιητικό, καθώς και την αστυνομική τους ταυτότητα για την ταυτοπροσωπία.

"Αλιεύοντας" την είδηση