Βρίσκεστε εδώ:  / FEATURED / ΒΟΛΟΣ / Μεγάλη συμμετοχή στην εκλογή επικεφαλής ζήτησε από το Βόλο ο Β. Κεγκέρογλου
Μεγάλη συμμετοχή στην εκλογή επικεφαλής ζήτησε από το Βόλο ο Β. Κεγκέρογλου

Μεγάλη συμμετοχή στην εκλογή επικεφαλής ζήτησε από το Βόλο ο Β. Κεγκέρογλου

Σε της επιτροπής στήριξης της Φώφης στο Βόλο μίλησε απόψε  ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ Βασίλης Κεγκέρογλου στην αίθουσα του Volos Palace, παρουσία στελεχών και φίλων, μεταξύ των οποίων η πρώην υφυπουργός Ροδούλα Ζήση, πρώην και νυν δήμαρχοι.

ο Βασίλης Κεγκέργλου είπε ότι η ανασυγκρότηση της δημοκρατικής προοδευτικής παράταξης συνδέεται με το σήμερα και το αύριο της χώρας και με τις ανάγκες της κοινωνίας και τόνισε ότι ο νέος φορέας της κεντροαριστεράς μπορεί να σπάσει το δίπολο – ΝΔ και να ξανακάνει πρωταγωνίστρια την παράταξη.

Κάνοντας απολογισμό της προσπάθειας που ξεκίνησε εδώ και 1,5 χρόνο, είπε ότι “πετυχαίνει τους στόχους της και ήδη όλα τα κόμματα και οι κινήσεις του ευρύτερου κεντροαριστερού χώρου είναι μαζί και προχωρούν στην εκλογή επικεφαλής, για να ενώσουν τους , γιατί η παράταξή μας είναι η παράταξη των πολιτών και όχι των παραγόντων. Έτσι τουλάχιστον θέλουμε να αναδημιουργηθεί και αν αναγεννηθεί».

Τις επόμενες μέρες και μέχρι τις 12 Νοεμβρίου, η προσπάθειά μας για τη μεγάλη συμμετοχή θα ενταθεί. «Θεωρούμε κρίσιμο να έχουμε μεγάλη συμμετοχή, απευθυνόμαστε σε όλους τους , ανεξάρτητα από τι ψήφισαν στις τελευταίες εκλογές. Όλοι αυτοί που ανήκουν στον ευρύτερο προοδευτικό χώρο, μπορούν να συμμετάσχουν, να αξιολογήσουν τους υποψήφιους και να στηρίξουν το σχέδιο του ΠΑΣΟΚ και της Φώφης , για την αναγέννηση της παράταξης», τόνισε ο Β. Κεγκέρογλου.

Ο Βασίλης Κεγκέρογλου είπε ότι η ενοποίηση της παράταξης, σε ένα νέο παραταξιακό φορέα, είναι στον σχεδιασμό αμέσως μετά την εκλογή του επικεφαλής, θα γίνει το συνέδριο και με συλλογικές αποφάσεις και λειτουργίες θα προχωρήσει.

«Η εντολή των πολιτών το προηγούμενο διάστημα, ασφαλώς έχει φέρει στη Βουλή δύο κόμματα του χώρου, τη (ΠΑΣΟΚ, ΔΗΜΑΡ. Κινήσεις πολιτών) και το ΠΟΤΑΜΙ και αυτό θα συνεχιστεί ως εντολή των πολιτών. Όμως είναι απόφασή μας να έχουμε κοινή λειτουργία, συλλογικές αποφάσεις και ενιαία γραμμή στη Βουλή. Αυτό σέβεται και την εντολή των πολιτών στις προηγούμενες εκλογές και την απόφαση ων πολιτών που θα συμμετάσχουν στη διαδικασία εκλογής επικεφαλής για το επόμενο διάστημα», δήλωσε ο πρώην υπουργός.  Ο ίδιος είπε ότι αυτό το πεδίο είναι μπροστά μας και με τον καλύτερο τρόπο θα γίνουν οι διαδικασίες ενοποίησης της παράταξης.

Ο κ. Κεγκέρογλου εξήγησε ότι σημασία έχει το πολιτικό σκέλος, δηλαδή η ίδια γραμμή, που θα έχει επεξεργαστεί και μέσα στο Κοινοβούλιο και έξω απ’ αυτό, κάτι που θα γίνει.

Σύμφωνα με τον ίδιο και η «Ελιά» η παράταξη που κατέβηκαν στις εκλογές, δεν έχει αλλάξει όνομα και συνεχίζει να υφίσταται, αλλά υπάρχει κοινή γραμμή με τη .

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Τραγωδία στο #Πουρί: 62χρονος καταπλακώθηκε από αγροτικό παρουσία του ανήλικου γιού του - https://t.co/icYkVitCwl… -

  • Η ΕΕ βοηθά Ιταλία, Ελλάδα, Αλβανία και Βόρεια Μακεδονία στη μάχη κατά των καταστροφικών πυρκαγιών  … - https://t.co/ruVYMyonqA -

  • Στον Ολυμπιακό Βόλου ο Οκάν Σουλεϊμάν #ΟλυμπιακόςΒόλου - https://t.co/6Ty1DpL4MY -

"Αλιεύοντας" την είδηση