Βρίσκεστε εδώ:  / ΒΟΛΟΣ / Με βουλευτές Μαγνησίας συναντήθηκε η διοίκηση του φορέα της Α’ ΒΙΠΕ Βόλου
Με βουλευτές Μαγνησίας συναντήθηκε η διοίκηση του φορέα της Α’ ΒΙΠΕ Βόλου

Με βουλευτές Μαγνησίας συναντήθηκε η διοίκηση του φορέα της Α’ ΒΙΠΕ Βόλου

Μετά από πρόσκληση της διοίκησης του Φορέα Διαχείρισης της Α’ Βιομηχανικής Περιοχής Βόλου πραγματοποιήθηκε συνάντηση με  βουλευτές του Νομού Μαγνησίας  .

Σκοπός της συνάντησης ήταν η αναλυτική ενημέρωση των βουλευτών για τρέχοντα θέματα της Α΄ Βιομηχανικής Περιοχής. Ειδικότερα στη συνάντηση στην οποία συμμετείχαν και τα μέλη της διοίκησης  του Φορέα  Ευφραιμίδης Αριστομένης, Κοτζιάς Τάσος, Στεφάνου Γιάννης, Οικονόμου Τριαντάφυλλος.

Η πρόεδρος και διευθύνουσα  σύμβουλος Ιωάννα Κιντά παρουσίασε το θέμα  της διέλευσης της σιδηροδρομικής γραμμής από την Α’ ΒΙΠΕ .  Όπως σημείωσε, αποτελεί ένα ιδιαίτερα σημαντικό αναπτυξιακό έργο τόσο για την πόλη του Βόλου όσο και τις εγκατεστημένες επιχειρήσεις της Βιομηχανικής Περιοχής όταν θα ολοκληρωθεί η  διασύνδεση  της γραμμής με τη ΒΙ.ΠΕ και το λιμάνι του Βόλου.  Στο ζήτημα της διασύνδεσης ζήτησε την αμέριστη συμπαράσταση των βουλευτών για την έγκαιρη υλοποίηση του έργου.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στην αναγκαιότητα απόκτησης πρόσβασης του Φορέα σε χρηματοδοτικά προγράμματα του ΕΣΠΑ καθώς -όπως εξήγησε- η Βιομηχανική Περιοχή Βόλου έχει σοβαρές ανάγκες αναβάθμισης και εκσυγχρονισμού των υφιστάμενων υποδομών ώστε να καταστεί ανταγωνιστική στην προσέλκυση νέων επενδύσεων αλλά και στην διευκόλυνση του καθημερινού έργου των εγκατεστημένων μονάδων.

Όπως εξήγησε η κ. Κιντά φιλοδοξία του Φορέα δεν είναι μόνο η διαχείριση της καθημερινότητας της Βιομηχανικής Περιοχής αλλά και της ανάδειξης της ως μια πρότυπη βιομηχανική υποδομή που θα βρίσκεται στην αιχμή της ανάπτυξης του Νομού Μαγνησίας και της χώρας.

Από τη πλευρά τους οι βουλευτές Μαγνησίας εξήραν το έργο του Φορέα, ζήτησαν διευκρινήσεις για την λειτουργία της Βιομηχανικής Περιοχής και του Φορέα  και δεσμεύτηκαν για την αρωγή τους στα ζητήματα που τους παρουσιάστηκαν αλλά και για την συνεχή συμπαράσταση τους στο έργο του Φορέα αλλά και των επιχειρήσεων.

 

 

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Προκαταρκτική εξέταση για τις καταλήψεις στα σχολεία της Μαγνησίας - https://t.co/OszVlh0mpC -

  • Κορωνοϊός: 416 νέα κρούσματα, τα 240 στην Αττική - https://t.co/oy2X1Ucfbi -

  • Δεκαοκτώ θετικά κρούσματα Covid 19 στην Περιφέρεια Θεσσαλίας - https://t.co/LbP9pVMsBh -

"Αλιεύοντας" την είδηση