Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΒΟΛΟΣ » Με βουλευτές Μαγνησίας συναντήθηκε η διοίκηση του φορέα της Α’ ΒΙΠΕ Βόλου
Με βουλευτές Μαγνησίας συναντήθηκε η διοίκηση του φορέα της Α’ ΒΙΠΕ Βόλου

Με βουλευτές Μαγνησίας συναντήθηκε η διοίκηση του φορέα της Α’ ΒΙΠΕ Βόλου

Μετά πό πρόσκληση της διοίκησης του Φορέ Διαχείρισης της Α' Βιομηχανικής Περιοχής πραγματοποιήθηκε συνάντηση με  του Νομού Μαγνησίας  .

Σκοπός της συνάντησης ήταν η αναλυτική ενημέρωση των βουλευτών για τρέχοντα θέματα της Α΄ Βιομηχανικής Περιοχής. Ειδικότερα στη συνάντηση στην οποία συμμετείχαν και τα μέλη της διοίκησης  του Φορέα  Ευφραιμίδης Αριστομένης, Κοτζιάς Τάσος, Στεφάνου ιάννης, Οικονόμου Τριαντάφυλλος.

Η πρόεδρος και διευθύνουσα  σύμβουλος Ιωάννα Κιντά παρουσίασε το θέμα  της διέλευσης της σιδηροδρομικής γραμμής από την Α' ΒΙΠΕ .  Όπως σημείωσε, αποτελεί ένα ιδιαίτερα σημαντικό αναπτυξιακό έργο τόσο για την πόλη του όσο και τις εγκατεστημένες της Βιομηχανικής Περιοχής όταν θα ολοκληρωθεί η  διασύνδεση  της γραμμής με τη ΒΙ.ΠΕ και το λιμάνι του Βόλου.  Στο ζήτημα της διασύνδεσης ζήτησε την αμέριστη συμπαράσταση των βουλευτών για την έγκαιρη υλο του έργου.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στην αναγκαιότητα απόκτησης πρόσβασης του Φορέα σε χρηματοδοτικά προγράμματα του ΕΣΠΑ καθώς -όπως εξήγησε- η Βιομηχανική Περιοχή Βόλου έχει σοβαρές ανάγκες αναβάθμισης και εκσυγχρονισμού των υφιστάμενων υποδομών ώστε να καταστεί ανταγωνιστική στην προσέλκυση νέων επενδύσεων αλλά και στην διευκόλυνση του καθημερινού έργου των εγκατεστημένων μονάδων.

Όπως εξήγησε η κ. Κιντά φιλοδοξία του Φορέα δεν είναι μόνο η διαχείριση της καθημερινότητας της Βιομηχανικής Περιοχής αλλά και της ανάδειξης της ως μια πρότυπη βιομηχανική υποδομή που θα βρίσκεται στην αιχμή της ς του Νομού Μαγνησίας και της χώρας.

Από τη πλευρά τους οι εξήραν το έργο του Φορέα, ζήτησαν διευκρινήσεις για την λειτουργία της Βιομηχανικής Περιοχής και του Φορέα  και δεσμεύτηκαν για την αρωγή τους στα ζητήματα που τους παρουσιάστηκαν αλλά και για την συνεχή συμπαράσταση τους στο έργο του Φορέα αλλά και των επιχειρήσεων.

 

 

[Fancy_Facebook_Comments language="el_GR"]
"Αλιεύοντας" την είδηση