Βρίσκεστε εδώ:  / ΒΟΛΟΣ / Με τραγούδια του Άγγελου Διονυσίου γιόρτασαν την Παγκόσμια Ημέρα Ηλικιωμένων
Με τραγούδια του Άγγελου Διονυσίου γιόρτασαν την Παγκόσμια Ημέρα Ηλικιωμένων

Με τραγούδια του Άγγελου Διονυσίου γιόρτασαν την Παγκόσμια Ημέρα Ηλικιωμένων

 Με τα τραγούδια του Άγγελου Διονυσίου, μουσικό πρόγραμμα, φαγητό, κρασί και χορό και χωρίς οικονομική συμμετοχή  γιόρτασαν την Κυριακή το απόγευμα  τα μέλη των ΚΑΠΗ του Δήμου Βόλου την Παγκόσμια Ημέρα Ηλικιωμένων, σε εκδήλωση που  έγινε  στον χώρο του κλειστού γυμναστηρίου ΕΑΚ Βόλου στη Νέα Δημητριάδα.

Στην εκδήλωση συμμετείχαν δωρεάν τα μέλη όλων των ΚΑΠΗ του Δήμου, που είχαν την ευκαιρία να διασκεδάσουν απολαμβάνοντας φαγητό, ποτά και αναψυκτικά με τη συνοδεία ζωντανής μουσικής, με ορχήστρα από βολιώτες μουσικούς, αλλά και τη συμμετοχή του γνωστού τραγουδιστή Άγγελου Διονυσίου με τους μουσικούς του.

Σημειώνεται ότι η Παγκόσμια Ημέρα Ηλικιωμένων, γνωστή ως «Παγκόσμια Ημέρα για την Τρίτη Ηλικία» τιμάται κάθε χρόνο την 1η Οκτωβρίου από το 1990 με απόφαση Γενικής Συνέλευσης του ΟΗΕ με στόχο την αναγνώριση της συμβολής των ηλικιωμένων στην κοινωνική και οικονομική ανάπτυξη με τη μετάδοση εμπειριών και γνώσεων και τη βοήθεια που παρέχουν στις επόμενες γενιές βοηθώντας στην ανατροφή των παιδιών τους.

 

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Aνοικτή επιστολή της ΠΕΒ σχετικά με την πανδημική νόσο covid-19 - https://t.co/Bj2ZWG7G4P -

  • Μαθητές σχολείων της Θεσσαλίας στην Αλόννησο για εικονική κατάδυση στο ναυάγιο Περιστέρας και μαθήματα υποβρύχιας α… - https://t.co/loJhN55UUf -

  • Συντηρεί την μονή Παναγίας Οδηγήτριας στην Πορταριά Πηλίου η Περιφέρεια Θεσσαλίας - https://t.co/Drnzp7HtzC -

"Αλιεύοντας" την είδηση