Βρίσκεστε εδώ:  / ΒΟΛΟΣ / Με συνθήματα η πορεία για τον Παύλο Φύσσα στο Βόλο
Με συνθήματα  η πορεία για τον Παύλο Φύσσα στο Βόλο

Με συνθήματα η πορεία για τον Παύλο Φύσσα στο Βόλο

Γύρω στις 9.00 το βράδυ, ολοκληρώθηκε  η πορεία   αριστερών συλλογικοτήτων κι αντιεξουσιαστών, για την συμπλήρωση έξι χρόνων από τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα.

Η πρώτη πραγματοποιήθηκε στην Πλατεία Ελευθερίας από αριστερές συλλογικότητες με μικρή συμμετοχή κόσμου και η δεύτερη στο Θόλο του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας από αντιεξουσιαστές.

Οι δύο συγκεντρώσεις, συνενώθηκαν σε μία στη συμβολή των οδών Δημητριάδος – Ιωλκού και κινήθηκαν στην οδό Δημητριάδος – κυκλικό κόμβο – Ιάσονος – και γύρω στις 9.00 το βράδυ, στο Θόλο του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.

Στην οδό Ιάσονος αναγράφηκαν συνθήματα σε τοίχο κτιρίου απέναντι από την Τράπεζα, στην Alpha Bank, καθώς και στην πρόσοψη του ΚΕΠ, ενώ πέταξαν φέιγ βολάν.

Καθ’ όλη της διάρκεια της πορείας, οι συμμετέχοντας φώναζαν συνθήματα κατά της Χρυσής Αυγής, του φασισμού και της Αστυνομίας, ενώ αστυνομικές δυνάμεις ακολουθούσαν από απόσταση.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Συμμετοχή ενδιαφερομένων στην επετειακή έκδοση με θέμα «1922-2022: εκατό χρόνια από την Καταστροφή»… - https://t.co/fbKBhCXLzI -

  • Εργατικό ατύχημα στο Γυμνάσιο Ιωλκού #εργατικόατύχημα - https://t.co/vgovMaJTZV -

  • Μνήμη Οσίου Πορφυρίου του Καυσοκαλυβίτου - https://t.co/029Gw2OSvG -

"Αλιεύοντας" την είδηση