Βρίσκεστε εδώ:  / ΒΟΛΟΣ / Με προσωπικό ασφαλείας ο Δήμος Βόλου
Με προσωπικό ασφαλείας ο Δήμος Βόλου

Με προσωπικό ασφαλείας ο Δήμος Βόλου

Από αύριο Τρίτη, 17 Μαρτίου, και μέχρι νεωτέρας ο Δήμος Βόλου και τα Νομικά του Πρόσωπα θα λειτουργούν με προσωπικό ασφαλείας. Θα ικανοποιούνται μόνο τα απολύτως απαραίτητα και κατεπείγοντα αιτήματα των  πολιτών , ενώ τα υπόλοιπα θα διεκπεραιώνονται είτε τηλεφωνικά, είτε ηλεκτρονικά, χωρίς την αυτοπρόσωπη παρουσία των πολιτών, που δεν θα επιτρέπεται.

Υπενθυμίζεται ότι από χθες (Δευτέρα 16 Μαρτίου) έχει ανασταλεί μέχρι τέλος του μήνα η λειτουργία του τμήματος Ένδυσης – Υπόδησης των λαϊκών αγορών.

Το υπόλοιπο τμήμα των Λαϊκών αγορών που αφορά τρόφιμα  και που δεν έχει απαγορευτεί από την Πολιτεία, θα γίνεται κανονικά, αλλά με απόλυτη τήρηση των μέτρων προστασίας που όλοι πλέον γνωρίζουν.

Υπογραμμίζεται και πάλι  η  προτροπή «Μένουμε Σπίτι» του Υπουργείου Υγείας και του ΕΟΔΥ και απευθύνεται έκκληση προς τους Βολιώτες και ιδίως τους ηλικιωμένους και τις ευπαθείς ομάδες πληθυσμού να παραμείνουν στο σπίτι, αποφεύγοντας τις μετακινήσεις ή περιορίζοντάς τες στις απολύτως αναγκαίες,  αποφεύγοντας μ’ αυτόν τον τρόπο τον συγχρωτισμό, που είναι ιδιαίτερα επικίνδυνος για την διασπορά του επικίνδυνου κορωναϊού.

Δυστυχώς σε αυτή τη φάση της πανδημίας το μόνο φάρμακο που υπάρχει είναι ο κατ’ οίκον περιορισμός και η λήψη αυστηρών μέτρων προστασίας . Ας το συνειδητοποιήσουμε όλοι.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Θεματικές διαδικτυακές ξεναγήσεις στους αρχαιολογικούς χώρους της Μαγνησίας - https://t.co/JvZwjTFX3B -

  • Εξιχνίαση 11 κλοπών από καταστήματα, επιχειρήσεις και δικύκλων στο Βόλο - https://t.co/PZVfXX3DhN -

  • Κορωνοϊός: 1.784 νέα κρούσματα, 39 θάνατοι - https://t.co/AAfcil49eU -

"Αλιεύοντας" την είδηση