Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΒΟΛΟΣ » Με προσωπικό ασφαλείας ο Δήμος Βόλου
Με προσωπικό ασφαλείας ο Δήμος Βόλου

Με προσωπικό ασφαλείας ο Δήμος Βόλου

Από αύριο Τρίτη, 17 Μαρτίου, και μέχρι νεωτέρας ο και τα ομικά του Πρόσωπα θα λειτουργούν με προσωπικό ασφαλείας. Θα ικανοποιούνται μόνο τα απολύτως απαραίτητα και κατεπείγοντα αιτήματα των  πολιτών , ενώ τα υιπα θα δπεραιώνονται είτε τηλεφωνικά, είτε ηλεκτρονικά, χωρίς την αυτοπρόσωπη παρουσία των πολιτών, που δεν θα επιτρέπεται.

Υπενθυμίζεται ότι από χθες (Δευτέρα 16 Μαρτίου) έχει ανασταλεί μέχρι τέλος του μήνα η λειτουργία του τμήματος Ένδυσης – Υπόδησης των λαϊκών αγορών.

Το υιπο τμήμα των Λαϊκών αγορών που αφορά   και που δεν έχει απαγορευτεί από την , θα γίνεται κανονικά, αλλά με απόλυτη τήρηση των μέτρων προστασίας που όλοι πλέον γνωρίζουν.

Υπογραμμίζεται και πάλι  η  προτροπή «Μένουμε Σπίτι» του Υπουργείου Υγείας και του ΕΟΔΥ και απευθύνεται έκκληση προς τους Βολιώτες και ιδίως τους ηλικιωμέ και τις ευπαθείς ομάδες πληθυσμού να παραμείνουν στο σπίτι, αποφεύγοντας τις ή περιορίζοντάς τες στις απολύτως αναγκαίες,  αποφεύγοντας μ' αυτόν τον τρόπο τον συγχρωτισμό, που είναι ιδιαίτερα επικίνδυνος για την διασπορά του επικίνδυνου κορωναϊού.

Δυστυχώς σε αυτή τη φάση της πανδημίας το μόνο φάρμακο που υπάρχει είναι ο κατ' οίκον περιορισμός και η λήψη αυστηρών μέτρων προστασίας . Ας το συνειδητοποιήσουμε όλοι.

[Fancy_Facebook_Comments language="el_GR"]
"Αλιεύοντας" την είδηση