Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΒΟΛΟΣ » Με έργα 9 εκατ. ευρώ στηρίζει το Λιμάνι Βόλου η Περιφέρεια Θεσσαλίας
Με έργα 9 εκατ. ευρώ στηρίζει το Λιμάνι Βόλου η Περιφέρεια Θεσσαλίας

Με έργα 9 εκατ. ευρώ στηρίζει το Λιμάνι Βόλου η Περιφέρεια Θεσσαλίας

Την αναβάθμιση του λιμανιού του προωθεί η Θεσσαλίας με έργα συνολικού προϋπολογισμού 9 εκατ. ευρώ που χρηματοδοτεί από το ΕΣΠΑ Θεσσαλίας 2014 -2020.

Συγκεκριμένα τα έργα αφορούν στην εγκατάσταση ολοκληρωμένου συστήματος ασφαλείας ISPS, προμήθεια και εγκατάσταση αυτοκινούμενου γερανού, προμήθεια μηχανήματος διακίνησης εμπορευματοκιβωτίων, και έργα διακίνησης παλαιοσιδήρου (scrap) με μεταφροά από τον Νο 1 στον Νο 3 για την αντιμετώπιση περιβαλλοντικών επιπτώσεων.

«Σε συνδυασμό με την κατασκευή της νέας Ιχθυόσκαλας και της σύνδεσης του Λιμανιού με την Οδό που βοήθησε στην αποσυμφόρηση της πόλης από βαρέα , στηρίζουμε το Λιμάνι του με απτά και μετρήσιμα αποτελέσματα. Αποδεικνύουμε στην πράξη ότι για την Θεσσαλίας το Λιμάνι του Βόλου είναι μεγάλης στρατηγικής σημασίας. Θεωρούμε ότι μπορεί να δώσει ακόμη περισσότερα στην τοπική κοινωνία και οικονομία. Αποτελεί πύλη εισόδου, πύλη ανάπτυξης και προοπτικής για το » δηλώνει ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας .

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση