Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΒΟΛΟΣ » Με έργα 9 εκατ. ευρώ στηρίζει το Λιμάνι Βόλου η Περιφέρεια Θεσσαλίας
Με έργα 9 εκατ. ευρώ στηρίζει το Λιμάνι Βόλου η Περιφέρεια Θεσσαλίας

Με έργα 9 εκατ. ευρώ στηρίζει το Λιμάνι Βόλου η Περιφέρεια Θεσσαλίας

Την αναβάθμιση του λιμανιού του Βόλου προωθεί η Περιφέρεια ς με συνολικού προϋπολογισμού 9 εκατ. ευρώ που χρηματοδοτεί από το ς 2014 -2020.

Συγκεκριμένα τα έργα αφορούν στην εγκατάσταση ολοκληρωμένου συστήματος ασφαλείας ISPS, προμήθεια και εγκατάσταση αυτοκινούμενου γερανού, προμήθεια μηχανήματος ς εμπορευματοκιβωτίων, και έργα ς παλαιοσιδήρου (scrap) με μεταφροά από τον προβλήτα Νο 1 στον προβλήτα Νο 3 για την αντιμετώπιση περιβαλλοντικών επιπτώσεων.

«Σε συνδυασμό με την κατασκευή της νέας Ιχθυόσκαλας και της σύνδεσης του Λιμανιού με την Οδό που βοήθησε στην αποσυμφόρηση της πόλης από βαρέα οχήματα, στηρίζουμε το του Βόλου με απτά και μετρήσιμα αποτελέσματα. Αποδεικνύουμε στην πράξη ότι για την Περιφέρεια Θεσσαλίας το του Βόλου είναι μεγάλης στρατηγικής σημασίας. Θεωρούμε ότι μπορεί να δώσει ακόμη περισσότερα στην τοπική κοινωνία και οικονομία. Αποτελεί πύλη εισόδου, πύλη ανάπτυξης και προοπτικής για το μέλλον» δηλώνει ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας .

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση