Βρίσκεστε εδώ:  / ΒΟΛΟΣ / Με επισημότητα η τελετή των Θεοφανείων στην Παναγία “Τρύπα” Γορίτσας Βόλου
Με επισημότητα  η τελετή των Θεοφανείων στην Παναγία “Τρύπα” Γορίτσας Βόλου

Με επισημότητα η τελετή των Θεοφανείων στην Παναγία “Τρύπα” Γορίτσας Βόλου

Ο χειμωνιάτικος καιρός, το κρύο και ο αέρας δεν αποτέλεσαν εμπόδιο για τους πιστούς που έδωσαν το παρών και κατέκλυσαν την Παναγία “Τρύπα” Γορίτσας Βόλου  και για τους 17 κολυμβητές που βούτηξαν για να πιάσουν τον Σταυρό.
Μάλιστα, κατά τη διάρκεια της τελετής, βγήκαν παιδιά του ΝΟΒ Αργοναύτες με σκάφη στη θάλασσα, ενώ διατέθηκαν οι εγκαταστάσεις του συλλόγου σε όσους έπεσαν στη θάλασσα.
Ο σταυρός ρίχθηκε τρεις φορές και τον έπιασαν κατά σειρά: ο Ηλίας Νάνος από τον Σύλλογο Χειμερινών Κολυμβητών Βόλου Ιάσωνας, ο Δημήτρης Σταματιάδης από την Καβάλα και ο Γρηγόρης Καλλιγάς (Ιάσων και ΣΔΥ Βόλου).
Εν συνεχεία τον έπιασε και η Ελένη Γεωργατζή (Ιάσων).
Σε αυτούς δόθηκε από μια εικόνα για ενθύμιο, ενώ όλους τους κολυμβητές τους υποδέχτηκαν και τους κέρασαν οι υπεύθυνοι στον χώρο του  ναού, δίνοντάς τους αναμνηστικά.
PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Ξεκίνησαν οι εργασίες εκτέλεσης του έργου αποκατάστασης ζημιών και καταστροφών του οδικού δικτύου της ΔΕ Αφετών… - https://t.co/YASXirtW87 -

  • Θ. Ζαγοράκης: «Χρέος μας να κάνουμε ό,τι μπορούμε για την Αγιά Σοφιά» - https://t.co/K2gXchmdlh -

  • Στην αντιπεριφερειάρχη ΠΕΜΣ εκπρόσωποι του Σωματείου Εκπαιδευτών Υποψηφίων Οδηγών Μαγνησίας - https://t.co/okGreRFEmI -

"Αλιεύοντας" την είδηση