Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΒΟΛΟΣ » Mε αιχμές κατά της δημοτικής αρχής ανακοίνωσε την υποψηφιότητά της η Νάνσυ Καπούλα
Mε αιχμές κατά της δημοτικής αρχής ανακοίνωσε την υποψηφιότητά της η Νάνσυ Καπούλα

Mε αιχμές κατά της δημοτικής αρχής ανακοίνωσε την υποψηφιότητά της η Νάνσυ Καπούλα

Με σαφείς αιχμές για την παρούσα Δημοτική Αρχή του Βόλου, παρουσία  αυτοδιοικητικών στελεχών της , άλλων πολιτικών χώρων και  πολιτών, η Νάνσυ Καπούλα, ανακοίνωσε σήμερα Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου , την υποψηφιότητά της για το Δήμο Βόλου.

Σε μια αίθουσα  γεμάτη από κόσμο, που έσπευσε να επικροτήσει με συνεχή χειροκροτήματα, το μεγάλο βήμα της προέδρου του ΤΕΕ, η κ. Καπούλα δεν κρύφτηκε πίσω από τις λέξεις και σε μια μεστή αλλά και από καρδιάς ομιλία, γεμάτη από πολιτικές αιχμές και για τη Δημοτική Αρχή Βόλου, έδωσε το στίγμα για το τι θα επακολουθήσει τους επόμε μήνες.

Με εκφράσεις ότι «δεν είμαστε περαστικοί, από την πόλη», τονίζοντας ότι δεν την πτοούν ούτε οι φοβέρες, ούτε η λασπολογία, δήλωσε πως αποφάσισε μαζί με τους υποψήφιους Δημοτικούς Συμβούλους, που θα ανακοινώσει στη συνέχεια «να καθαρίσουμε την πολιτική και να ξεκαθαρίσουμε την κατάσταση στο Δήμο Βόλου».

Η ίδια, ως  γνώστης της τοπικής πραγματικότητας, λόγω και της θέσης της ως πρόεδρος της Δ.Ε. του Τεχνικού Επιμελητηρίου ς, αναφέρθηκε σε έργα και μελέτες που δεν υλοποιήθηκαν στην πόλη, στα προτα της ΜΒ, ενώ φανέρωσε τους πυλώνες που θα κινηθεί η πρόταση για την αναπτυξιακή τόσο του Βόλου, όσο και των υπολοίπων περιοχών του Καλλικρατικού δήμου.

Κλείνοντας ζήτησε από τους παρευρισκόμε, στέλνοντας το μήνυμα και σε όλους τους πολίτες, «να μπούμε μπροστά για να έχουμε το Βόλο που μας αξίζει».

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση