Βρίσκεστε εδώ:  / ΒΟΛΟΣ / Mε αιχμές κατά της δημοτικής αρχής ανακοίνωσε την υποψηφιότητά της η Νάνσυ Καπούλα
Mε αιχμές κατά της δημοτικής αρχής ανακοίνωσε την υποψηφιότητά της η Νάνσυ Καπούλα

Mε αιχμές κατά της δημοτικής αρχής ανακοίνωσε την υποψηφιότητά της η Νάνσυ Καπούλα

Με σαφείς αιχμές για την παρούσα Δημοτική Αρχή του Βόλου, παρουσία  αυτοδιοικητικών στελεχών της .Δ., άλλων πολιτικών χώρων και  πολιτών, η , ανακοίνωσε σήμερα Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου 2018, την υποψηφιότητά της για το Δήμο Βόλου.

Σε μια αίθουσα  γεμάτη από κόσμο, που έσπευσε να επικροτήσει με συνεχή χειροκροτήματα, το μεγάλο βήμα της προέδρου του ΤΕΕ, η κ. Καπούλα δεν κρύφτηκε πίσω από τις λέξεις και σε μια μεστή αλλά και από καρδιάς ομιλία, γεμάτη από πολιτικές αιχμές και για τη Δημοτική Αρχή Βόλου, έδωσε το στίγμα για το τι θα επακολουθήσει τους επόμενους μήνες.

Με εκφράσεις ότι «δεν είμαστε περαστικοί, από την πόλη», τονίζοντας ότι δεν την πτοούν ούτε οι φοβέρες, ούτε η λασπολογία, δήλωσε πως αποφάσισε μαζί με τους υποψήφιους Δημοτικούς Συμβούλους, που θα ανακοινώσει στη συνέχεια «να καθαρίσουμε την ατμόσφαιρα και να ξεκαθαρίσουμε την κατάσταση στο Δήμο Βόλου».

Η ίδια, ως  γνώστης της τοπικής πραγματικότητας, λόγω και της θέσης της ως πρόεδρος της Δ.Ε. του Τεχνικού Επιμελητηρίου Μαγνησίας, αναφέρθηκε σε έργα και μελέτες που δεν υλοποιήθηκαν στην πόλη, στα προβλήματα της ΔΕΥΑΜΒ, ενώ φανέρωσε τους πυλώνες που θα κινηθεί η πρόταση για την αναπτυξιακή πορεία τόσο του Βόλου, όσο και των υπολοίπων περιοχών του Καλλικρατικού δήμου.

Κλείνοντας ζήτησε από τους παρευρισκόμενους, στέλνοντας το μήνυμα και σε όλους τους , «να μπούμε μπροστά για να έχουμε το Βόλο που μας αξίζει».

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Η ζωή αρχίζει όταν κλείνει ένας κύκλος… - https://t.co/PaAJUgRkjl -

  • Πέθανε στον ύπνο του 40χρονος αγιογράφος στη Ν. Αγχίαλο #αιφνίδιοςθάνατος - https://t.co/oI1aWUp9SF -

  • Αιφνίδιος θάνατος πεζοπόρου στο #Τρίκερι #Τρίκερι - https://t.co/n1IKx7MKdh -

"Αλιεύοντας" την είδηση