Βρίσκεστε εδώ:  / Α'-Β' ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ / ΒΟΛΟΣ / Mαθητεία στο Δήμο Βόλου θα κάνουν απόφοιτοι ΕΠΑΛ
Mαθητεία  στο Δήμο Βόλου θα  κάνουν απόφοιτοι ΕΠΑΛ

Mαθητεία στο Δήμο Βόλου θα κάνουν απόφοιτοι ΕΠΑΛ


Δεκαπέντε αποφοίτους των ΕΠΑΛ θα απασχολήσει τη νέα χρονικά, 2017-2018, ο δήμος Βόλου στο πλαίσιο συμμετοχής του στο πρόγραμμα μαθητείας.

Στο πλαίσιο του προγράμματος μαθητείας οι απόφοιτοι θα απασχολούνται για τέσσερις ημέρες κάθε εβδομάδα για ένα σχολικό έτος που αντιστοιχεί σε εννιά μήνες.

Συγκεκριμένα εννέα απόφοιτοι του ΕΠΑΛ ειδικότητας “Τεχνικός Φυτικής Παραγωγής” θα απασχοληθούν στη Διεύθυνση Πρασίνου που εξεδήλωσε ενδιαφέρον και έξη απόφοιτοι της ειδικότητας «Τεχνικός Ηλεκτρολογικών Συστημάτων Εγκαταστάσεων & Δικτύων», στο τμήμα Ηλεκτροφωτισμού του δήμου Βόλου.

Το θέμα θα τεθεί προς έγκριση στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου τη Δευτέρα 31 Ιουλίου.

Η δαπάνη για την αποζημίωση των μαθητευομένων εκτιμάται στο ποσό των 45.000 € και βαρύνει τον Κ.Α 10.6041.007 ενώ οι εργοδοτικές εισφορές εκτιμώνται στο ποσό των 8.500 € και βαρύνουν τον ΚΑ 10.6054.004 του σκέλους των εξόδων του προϋπολογισμού τρέχοντος και του επομένου έτους. Και στους δύο κωδικούς έχουν προβλεφθεί οι ανάλογες πιστώσεις .

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Συνάντηση ΟΕΒΕΜ με Σύνδεσμο Εγκαταστατών Υδραυλικών Θερμικών Βόλου & Περιχώρων - https://t.co/jQGwPYNGE0 -

  • Η Περιφέρεια Θεσσαλίας αντικαθιστά τον ενεργοβόρο φωτισμό δρόμων με 7.700 οδοφωτιστικά τύπου LED… - https://t.co/IqkUPbKohc -

  • Πρόγραμμα περισυλλογής και διαχείρισης νεκρών ζώων ύψους 2 εκατ. ευρώ από την Περιφέρεια Θεσσαλίας… - https://t.co/68GBjIOVaB -

"Αλιεύοντας" την είδηση