Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΒΟΛΟΣ » Μαθητές του 27ου Δημοτικού Σχολείου καθάρισαν τις Αλυκές
Μαθητές του 27ου Δημοτικού Σχολείου καθάρισαν τις Αλυκές

Μαθητές του 27ου Δημοτικού Σχολείου καθάρισαν τις Αλυκές

Ενόψει της καλοκαιρινής περιόδου ο Δήμος Βόλου έχει ξεκινήσει να οργανώνει τις για να υποδεχθούν τους επισκέπτες τους. Οι εργασίες έχουν ξεκινήσει από τις Αλυκές, με τις υπηρεσίες του Δήμου να επιμελούνται τον γενικό καθαρισμό, την κοπή των χόρτων, τον καθαρισμό της άμμου, ενώ θα ακολουθήσουν οι απαραίτητες τεχνικές εργασίες.

Η προσπάθεια αυτή ξεκίνησε δίνοντας  το ΑΓΑΠΩ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΟΥ – ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ,  με εθελοντική δράση και την συμμετοχή μαθητών της περιοχής, που έδειξαν ότι όλοι μπορούν και πρέπει να βοηθούν ώστε η περιοχή τους να είναι όμορφη και καθαρή.

Οι μαθητές του 27ου Δημοτικού Σχολείου, αφού ενημερώθηκαν αρχικά από τα στελέχη του Τμήματος Περιβάλλοντος του Δήμου Βόλου στην συνέχεια επισκέφτηκαν την ακτή  όπου συμμετείχαν σε μια όμορφη και εθελοντική δράση καθαρισμού. Η παρουσία των μικρών μαθητών στην ακτή ήταν συγκινητική, καθώς με πολύ όρεξη και χαρά, καθάρισαν την ακτή συμμετέχοντας στην προσπάθεια προετοιμασίας της για το καλοκαίρι.

Τους μαθητές υποδέχθηκε ο aντιδήμαρχος Τοπικής Οικονομικής Ανάπτυξης και Τουρισμού  Απόστολος Ζαρκάδας Βεργής,  που τους μίλησε για την σημασία του εθελοντισμού, της συμμετοχής, αλλά και του τουρισμού.

Η συμβολική αυτή δράση, εντάσσεται στην πανελλήνια εθελοντική Εκστρατεία “Let’s do it Greece – Γίνε η Αλλαγή που περιμένεις”,  που για φέτος τελεί υπό την aιγίδα του pροέδρου της Δημοκρατίας  Προκοπίου Παυλόπουλου.

Στόχος της εκστρατείας είναι να αναδειχθεί το όμορφο πρόσωπο της πατρίδας μας,  το πρόσωπο της χαράς, της ζωντάνιας, της δημιουργίας.

Παράλληλα, με την παρουσία τους συμμετείχαν η Αντιδημαρχία Κοινωνικής Αλληλεγγύης και η aντιδήμαρχος Νατάσσα Μορφογιάννη, το σωματείο κινητικά αναπήρων ΙΠΠΟΚΑΜΠΟΣ,  οι υπηρεσίες καθαριότητας και πρασίνου του Δήμου Βόλου.

Η δράση έγινε πραγματικότητα με την πολύτιμη συνδρομή της διευθύντριας  Ιωάννας Λέμα και των εκπαιδευτικών του 27ου Δημοτικού  Σχολείου Βόλου.

Απαλλαγμένο από ιούς. www.avast.com
PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Διημερίδα για το τουριστικό προϊόν στη Σκιάθο από το Επιμελητήριο Μαγνησίας #Σκιάθος… - https://t.co/h3NuKiRktJ -

  • Συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Μαγνησίας στον Βόλο #ΣΥΡΙΖΑΠΣΜαγνησίας - https://t.co/RjLD4n3XCN -

  • Η Νίκη Βόλου σε λαϊκό αγώνα δρόμου #ΓΣΝΙΚΗΒΟΛΟΥ - https://t.co/6KvtNctsLa -

"Αλιεύοντας" την είδηση