Βρίσκεστε εδώ:  / ΒΟΛΟΣ / Λουλούδια από τον Ανθοκομικό Συνεταιρισμό Ατόμων με Αναπηρία «Ηλιοτρόπιο» στον “Κούκο”
Λουλούδια από τον Ανθοκομικό Συνεταιρισμό Ατόμων με Αναπηρία «Ηλιοτρόπιο» στον “Κούκο”

Λουλούδια από τον Ανθοκομικό Συνεταιρισμό Ατόμων με Αναπηρία «Ηλιοτρόπιο» στον “Κούκο”

Στην προμήθεια λουλουδιών από τον Ανθοκομικό Συνεταιρισμό Ατόμων με Αναπηρία προχώρησε η Αντιδημαρχία Δημοτικών Κοιμητηρίων και σήμερα ξεκίνησαν οι εργασίες ανάπλασης χώρων του Κοιμητηρίου “Κούκος”από παιδιά – μέλη του Συνεταιρισμού, που συμμετέχουν εθελοντικά.

Όπως αναφέρεται σε δελτίο Τύπου, ήδη έγιναν συζητήσεις από πλευράς Συνεταιρισμού και με τον αντιδήμαρχο Πρασίνου Απ. Μαλαματίνη, για την προμήθεια λουλουδιών, ώστε να ενισχυθεί η Συνεταιρισμός από τον Δήμο Βόλου.

Ο Ανθοκομικός Συνεταιρισμός Ατόμων με Αναπηρία «Ηλιοτρόπιο», ιδρύθηκε το 2009, το βρίσκεται στην περιοχή «Κήπια» Ανακασιάς, ενώ του Συνεταιρισμού υπάρχει στην Πλατεία Πανεπιστημίου, όπου εκτός από λουλούδια και αρωματικά φυτά, ενόψει του Πάσχα τα κατασκευάζουν χειροποίητες λαμπάδες.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Ρύθμιση 72 δόσεων: Πώς θα ενταχθείτε - https://t.co/5wcUuJVdQF -

  • Άμεση Δημοσιοποίηση των επιδημιολογικών στοιχείων από τις Νοσοκομειακές Μονάδες της Θεσσαλίας… - https://t.co/fYDYDx1FvT -

  • Ι.Σ.Θ.:Άμεση Δημοσιοποίηση των επιδημιολογικών στοιχείων κατά την διάρκεια της πανδημίας από τις Νοσοκομειακές Μονά… - https://t.co/v9ASgmCbKB -

"Αλιεύοντας" την είδηση