Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΒΟΛΟΣ » Live η συνέντευξη τύπου του σε αργία δημάρχου Βόλου
Live η συνέντευξη τύπου του σε αργία  δημάρχου Βόλου

Live η συνέντευξη τύπου του σε αργία δημάρχου Βόλου

Συνέντευξη τύπου δίνει (13.00) ο Βόλου και στην ηλεκτρονική εφημερίδα σας την παρουσιάζουμε ζωντανά για να την απολαύσετε κάνοντας κλικ παρακάτω.

Ο επιτέθηκε κατά πάντων και συγκεκριμένα κατά του περιφερειάρχη θεσσαλίας και της αντιπεριφερειάρχη και τόνισε ότι αν δεν μπορούν να παραιτηθούν, ενώ επιτέθηκε και κατά της νέας δημοτικής κίνησης του ΣΥΡΙΖΑ   .

Επίσης είπε ότι ο Δήμος θα δδικήσει το , επισημαίνοντας  ότι η θα φέρει ολοκληρωμένη πρόταση για την αξιοποίησή του ώστε να αναπτυχθεί ο τουρισμός την περιοχή. “Εμείς ξέρουμε να διοικούμε , δεν είμαστε πολιτικοί” ανέφερε χαρακτηριστικά, ενώ παρουσίασε και έγγραφο του Συλλόγου Τουριστικής Χιονοδρομίας που παρατηρεί  την απαξίωση του Χιονοδρομικού, λέγοντας ότι οι υπεύθυνοι το απέκρυψαν.

Ακόμη υπεραμύνθηκε της διοίκησης της και των ενεργειών της κατά την περίοδο του χιονιά και επιτέθηκε κατά πάντων λέγοντας ότι θα τους βγάλει στο πεζοδρόμιο, ενώ εξαπέλυσε μύδρους και πάλι κατά των δημοσιογράφων που δεν του είναι αρεστοί και κατά εκδότη για τον οποίος είπε ότι έχει τρία διαφορετικά ΑΦΜ επιχειρήσεων στην Εφορία. .

Ο ίδιος εκτίμησε ότι στις εκλογές του  2019 θα ξαναεκλεγεί  η και θα διοικήσει μέχρι το 2024 λέγοντας πως τους πολιτικούς απατεώνες τους απέβαλε η κοινωνία.

“Δήμαρχος είμαι εγώ, εκλεγμένος απο τους και τελώ υπό αργία, σεβόμενος τις διατάξεις, αλλά είμαι επικεφαλής της δημοτικής μου ομάδας και θα οδηγήσουμε σώο και ασφαλές το καράβι στο λιμάνι, ατενίζουμε με ασιοδοξία το μέλλον” ανέφερε χαρακτηριστικά.

 

 

https://youtu.be/4RoARcERCdU

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση