Βρίσκεστε εδώ:  / FEATURED / ΒΟΛΟΣ / Live η συνέντευξη τύπου του σε αργία δημάρχου Βόλου
Live η συνέντευξη τύπου του σε αργία  δημάρχου Βόλου

Live η συνέντευξη τύπου του σε αργία δημάρχου Βόλου

Συνέντευξη τύπου δίνει (13.00) ο σε αργία δήμαρχος Βόλου Αχ. Μπέος και στην ηλεκτρονική εφημερίδα pagasitikosnews.com σας την παρουσιάζουμε ζωντανά για να την απολαύσετε κάνοντας κλικ παρακάτω.

Ο Αχ. Μπέος επιτέθηκε κατά πάντων και συγκεκριμένα κατά του περιφερειάρχη θεσσαλίας και της αντιπεριφερειάρχη και τόνισε ότι αν δεν μπορούν να παραιτηθούν, ενώ επιτέθηκε και κατά της νέας δημοτικής κίνησης του ΣΥΡΙΖΑ   .

Επίσης είπε ότι ο Δήμος θα διεκδικήσει το Χιονοδρομικό Κέντρο, επισημαίνοντας  ότι η δημοτική αρχή θα φέρει ολοκληρωμένη πρόταση για την αξιοποίησή του ώστε να αναπτυχθεί ο τουρισμός την περιοχή. “Εμείς ξέρουμε να διοικούμε , δεν είμαστε πολιτικοί” ανέφερε χαρακτηριστικά, ενώ παρουσίασε και έγγραφο του Συλλόγου Τουριστικής Χιονοδρομίας που παρατηρεί  την απαξίωση του Χιονοδρομικού, λέγοντας ότι οι υπεύθυνοι το απέκρυψαν.

Ακόμη υπεραμύνθηκε της διοίκησης της ΔΕΥΑΜΒ και των ενεργειών της κατά την περίοδο του χιονιά και επιτέθηκε κατά πάντων λέγοντας ότι θα τους βγάλει στο πεζοδρόμιο, ενώ εξαπέλυσε μύδρους και πάλι κατά των δημοσιογράφων που δεν του είναι αρεστοί και κατά εκδότη για τον οποίος είπε ότι έχει τρία διαφορετικά ΑΦΜ επιχειρήσεων στην Εφορία. .

Ο ίδιος εκτίμησε ότι στις εκλογές του  2019 θα ξαναεκλεγεί  η δημοτική αρχή και θα διοικήσει μέχρι το 2024 λέγοντας πως τους πολιτικούς απατεώνες τους απέβαλε η κοινωνία.

“Δήμαρχος είμαι εγώ, εκλεγμένος απο τους Βολιώτες και τελώ υπό αργία, σεβόμενος τις διατάξεις, αλλά είμαι επικεφαλής της δημοτικής μου ομάδας και θα οδηγήσουμε σώο και ασφαλές το καράβι στο λιμάνι, ατενίζουμε με ασιοδοξία το μέλλον” ανέφερε χαρακτηριστικά.

 

 

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Νέος μοναχός στην μονή Αγίου Παντελεήμονος Αγιάς - https://t.co/YLQBLoTu6j -

  • Έντεκα θετικά κρούσματα κορωναϊού - https://t.co/L6TCEhFSXj -

  • Πέντε νεκροί και δύο αγνοούμενοι στην Εύβοια - https://t.co/bFcykaDvqJ -

"Αλιεύοντας" την είδηση