Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΒΟΛΟΣ » Λήψη προστασίας πολιτών ενόψει του επερχόμενου ψύχους(;)
Λήψη προστασίας πολιτών ενόψει του επερχόμενου ψύχους(;)

Λήψη προστασίας πολιτών ενόψει του επερχόμενου ψύχους(;)

Εν όψει των δυσμενών καιρικών συνθηκών και ιδιαίτερα του ψύχους που αναμένεται να πλήξει και την πόλη του , το τριήμερο Παρασκευή, Σάββατο και , 06-07-08/01/, η αντιδημαρχία Κοινωνικής Μέριμνας του Δήμου , προχωρεί στη λήψη επιπλέον μέτρων ς των συμπολιτών, που δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα να ανταπεξέλθουν.

 

Συγκεκριμένα:

–         Στη έα Ιωνία, από τις 9 το πρωί μέχρι τις 5 το απόγευμα θα παραμείνει ανοιχτό το ΚΑΠΗ στην οδό Μυτιλήνης (Βασδέκειο)

–         Στο Βόλο θα λειτουργήσει όλο το 24ωρο, το Κοινωνικό Κέντρο Αγ. Αναργύρων, Κατσαντώνη με Μπότσαρη (είσοδος από Κατσαντώνη), όπου μπορούν, αν το επιθυμούν, βραδινές και νυχτερινές ώρες να φιλοξενηθούν και οι συμπολίτες από τη έα Ιωνία.

Έχει ληφθεί μέριμνα και στο Κέντρο Αγίων Αναργύρων υπάρχουν ήδη τοποθετημένα κρεβ, κουβέρτες, ενώ έχει διασφαλιστεί και η πλήρης σίτιση όσων θα προσφύγουν εκεί για να προστατευτούν.

Για περιπτώσεις μεμονωμένων περιπτώσεων ή ατόμων που χρήζουν ιδιαίτερης μεταχείρισης οι πολίτες μπορούν να επικοινωνούν με τον αρμόδιο αντιδήμαρχο, κ. Τάσο Μπατζιάκα, στο τηλέφωνο 6986000307.

Τέλος σημειώνεται ότι για τους δικαιούχους σίτισης (άπορους κλπ) σήμερα από την αρμόδια δημοτική υπηρεσία διανέμεται φαγητό για δύο ημέρες

Σημεία παροχής αλατιού

Σε περίπτωση χιονόπτωσης και εφ' όσον κριθεί αναγκαίο οι δημότες μπορούν να προμηθεύονται τητες αλατιού από τα εξής σημεία:

–         Δημαρχείο Πορταριάς

–         Κοινοτικό κτήριο Μακρινίτσας

–         Κοινοτικό κτήριο Κατηχωρίου

–         Κοινοτικό κτήριο Άλλης Μεριάς

–         Κοινοτικό κτήριο Αγ. Ονουφρίου

–         Δημαρχείο

–         Δημαρχείο Αρτέμιδας

–         Κοινοτικό κτήριο Δράκειας

–         Κοινοτικό κτήριο Αγ. Βλασίου

–         Κοινοτικό κτήριο Αγ. Λαυρεντίου

–         Δημαρχείο Αισωνίας

–         Κοινοτικό κτήριο Σέσκλου

–         Δημαρχείο Βόλου

–         Δημαρχείο Νέας Ιωνίας

–         Δημαρχείο Αγριάς

Σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης, λόγω της κακοκαιρίας, οι δημότες μπορούν να απευθύνονται στον αντιδήμαρχο Δημοτικών Ενοτήτων,  Απ. Μαλαματίνη, τηλ. 6943069004.

 

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση