Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΒΟΛΟΣ » Λήψη άμεσων μέτρων για την διασφάλιση ποιότητας νερού στην Αγριά
Λήψη άμεσων μέτρων για την διασφάλιση ποιότητας νερού στην Αγριά

Λήψη άμεσων μέτρων για την διασφάλιση ποιότητας νερού στην Αγριά

“Η υπηρεσί μς διενήργησε, (μεταξύ και πολλών άλλων δειγματοληψιών), δειγματοληψία πόσιμου ύδατος από κοινού με την Δ.Ε.Υ.Α.Μ. στην T.K. Αγριάς στις 30-3-″ διευκρινίζει η & Κοινωνικής Μέριμνας των Περιφερειακών Ενοτήτων & Σποράδων,  αναφορικά με σχετική δήλωση, που έμμεσα της επιρρίπτει ευθύνες χρονοκαθυστέρησης.

Επίσης εξηγεί: “Οι εκθέσεις αποτελεσμάτων χημικής ανάλυσης (υπέρβαση σε υδράργυρο, μόλυβδο) απεστάλησαν από το αρμόδιο πιστοποιημένο εργαστήριο στην υπηρεσία μας στις 17-5-, χρονικό διάστημα για το οποίο ουδεμία ευθύνη φέρει η Δ/νση Υγείας.

Τάχιστα η υπηρεσία μας την ίδια ημέρα, αφού ενημέρωσε προφορικά την , της απέστειλε σχετικό έγγραφο με αριθμ.πρωτ. 183467/19-5-2021, για λήψη άμεσων μέτρων και ενεργειών για την διασφάλιση της ποιότητας του νερού ανθρώπινης κατανάλωσης, στα πλαίσια των αρμοδιοτήτων της.

Σαφώς και δεν προκύπτει θέμα καθυστέρησης, σχετικά με την των υπευθύνων ς, αλλά ταχύτητα και αμεσότητα.

Τέλος, επισημαίνουμε, ότι η Διεύθυνση Υγείας ασκεί εποπτικό και μόνο ρόλο, περί της ποιότητας του νερού ανθρώπινης κατανάλωσης.”

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση