Βρίσκεστε εδώ:  / FEATURED / ΒΟΛΟΣ / Λήψη άμεσων μέτρων για την διασφάλιση ποιότητας νερού στην Αγριά
Λήψη άμεσων μέτρων για την διασφάλιση ποιότητας νερού στην Αγριά

Λήψη άμεσων μέτρων για την διασφάλιση ποιότητας νερού στην Αγριά

“Η υπηρεσία μας διενήργησε, (μεταξύ και πολλών άλλων δειγματοληψιών), δειγματοληψία πόσιμου ύδατος από κοινού με την Δ.Ε.Υ..Μ. στην T.K. Αγριάς στις 30-3-2021″ διευκρινίζει η Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας & Κοινωνικής Μέριμνας των Περιφερειακών Ενοτήτων Μαγνησίας & Σποράδων,  αναφορικά με σχετική δήλωση, που έμμεσα της επιρρίπτει ευθύνες χρονοκαθυστέρησης.

Επίσης εξηγεί: “Οι εκθέσεις αποτελεσμάτων χημικής ανάλυσης (υπέρβαση σε υδράργυρο, μόλυβδο) απεστάλησαν από το αρμόδιο πιστοποιημένο εργαστήριο στην υπηρεσία μας στις 17-5-2021, χρονικό διάστημα για το οποίο ουδεμία ευθύνη φέρει η Δ/νση Υγείας.

Τάχιστα η υπηρεσία μας την ίδια ημέρα, αφού ενημέρωσε προφορικά την ΔΕΥΑΜΒ, της απέστειλε σχετικό έγγραφο με αριθμ.πρωτ. 183467/19-5-2021, για λήψη άμεσων μέτρων και ενεργειών για την διασφάλιση της ποιότητας του νερού ανθρώπινης κατανάλωσης, στα πλαίσια των αρμοδιοτήτων της.

Σαφώς και δεν προκύπτει θέμα καθυστέρησης, σχετικά με την ενημέρωση των υπευθύνων ύδρευσης, αλλά ταχύτητα και αμεσότητα.

Τέλος, επισημαίνουμε, ότι η Διεύθυνση Υγείας ασκεί εποπτικό και μόνο ρόλο, περί της ποιότητας του νερού ανθρώπινης κατανάλωσης.”

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Διημερίδα για το τουριστικό προϊόν στη Σκιάθο από το Επιμελητήριο Μαγνησίας #Σκιάθος… - https://t.co/h3NuKiRktJ -

  • Συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Μαγνησίας στον Βόλο #ΣΥΡΙΖΑΠΣΜαγνησίας - https://t.co/RjLD4n3XCN -

  • Η Νίκη Βόλου σε λαϊκό αγώνα δρόμου #ΓΣΝΙΚΗΒΟΛΟΥ - https://t.co/6KvtNctsLa -

"Αλιεύοντας" την είδηση