Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΒΟΛΟΣ » «Λευκή Νύχτα» στον Βόλο
«Λευκή Νύχτα»  στον Βόλο

«Λευκή Νύχτα» στον Βόλο

O πραγματοποιεί την Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου  τη «Λευκή ύχτα» στην πόλη του Βόλου, προκειμένου  να τονωθεί το κλίμα της εμπορικής δραστηριότητας με γιορτινή διάθεση.

Η «Λευκή ύχτα  2022» θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου 2022,  όπου προτείνεται στα μέλη  ωράριο  λειτουργίας εμπορικών καταστημάτων 9:00 – 14:00 και 17:30-21:00, όπου με τη σύμφωνη γνώμη της αντιπεριφερειάρχη ς & Σποράδων το ωράριο θα παραταθεί για τις 02/09/2022 από τις  21:00 -24:00 και για τις 03/09/2022 από τις 00:00 – 03:00 π.μ.   στην περιοχή του Βόλου που βρίσκεται εντός του αστικού ιστού περιλαμβάνοντας τις οδούς: , Πολυμέρη, Γαλλίας, Μακρυνίτσης, 28ης Οκτωβρίου, Ξενοφώντος και Δημητριάδος,  υπό την προϋπόθεση τήρησης της εργατικής νομοθεσίας.

Λόγω ιδιαιτερότητας της κάθε επιχείρησης το ωράριο λειτουργίας της (άνοιγμα – κλείσιμο) διαμορφώνεται από την ίδια και σύμφωνα με τα ανωτέρω χρονικά πλαίσια που δίνονται από την Θεσσαλίας.

Σε κάθε περίπτωση πρέπει να ληφθεί υπόψη η εργατική νομοθεσία για τις που απασχολούν προσωπικό.

Τέλος,  με ομόφωνη απόφαση του ΔΣ του ΕΣΒ προτείνεται στα μέλη μας να ακολουθήσουν ωράριο λειτουργίας για ημέρα Σάββατο, 03/09/2022 ,  11:00 – 15:00 αντί 08:30 -14:30 όπως ισχύει κατά το προτεινόμενο θερινό ωράριο.

Η διοργάνωση της εκδήλωσης αυτής έχει διττό σκοπό, την τόνωση της οικονομίας της μικρομεσαίας επιχείρησης αλλά και στην προβολή της βολιώτικης αγοράς και παράλληλα στην προσέλκυση κόσμου από τις θεσσαλικές – γειτονικές πόλεις.

Η υλοποίηση των εκδηλώσεων γίνονται με την συμβολή των συνδιοργανωτών της ς Θεσσαλίας, του Δήμου Βόλου, του Επιμελητηρίου ς του Συλλόγου Χρυσοχόων & Ωρολογοποιών Ν. Μαγνησίας και Συλλόγου Εστίασης Ν. Μαγνησίας.

Για την αρμονική διεξαγωγή των ψυχαγωγικών εκδηλώσεων και την εύκολη μετακίνηση όλων στον κεντρικό ιστό της πόλης με καλοκαιρινή διάθεση διασκέδασης και επις    πεζοδρομούνται προσωρινά με άδεια της Τροχαίας Βόλου οι οδοί :

Κάθοδος της οδού Σωκράτους από την Ελ. Βενιζέλου (Ιωλκού)  έως Σπ.Σπυρίδη

Άνοδος της 28ης Οκτωβρίου από Γκλαβάνη έως Π. Μελά

Κάθοδος Π. Μελά από 28ης Οκτωβρίου έως Δημητριάδος

Κάθοδος της  Σπ. Σπυρίδη από 28ης Οκτωβρίου  έως Δημητριάδος

Άνοδος της  Γκλαβάνη από Δημητριάδος έως 28ης Οκτωβρίου

Καθώς θα πραγματοποιούνται διάφορες εκδηλώσεις foodstreet , facepainting, dj parties και μουσικοχορευτικά δρώμενα  κατά μήκος των  εμπορικών δρόμων.

Το πρόγραμμα εκδηλώσεων «Λευκή Νύχτα 2022»  είναι αναρτημένο στην επίσημη ιστοσελίδα WHITENIGHT.GR (https://whitenight.gr) όπου παρέχονται σχετικές πληροφορίες της εκδήλωσης. Το website έχει κατασκευαστεί για να ενημερώνονται  οι φίλοι καταναλωτές και επισκέπτες εύκολα κι άμεσα.

Τα μέλη του ΕΣΒ έχουν λάβει ηλεκτρονικά σχετικό υλικό προβολής της εκδήλωσης και των επιχειρήσεων τους και τις επόμενες ημέρες θα διανεμηθούν αφίσες και αυτοκόλλητα QR code για την γρήγορη προβολή του προγράμματος της εκδήλωσης.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση