Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΒΟΛΟΣ » Λευκή Νύχτα 2018-«Ο Βόλος γιορτάζει»
Λευκή Νύχτα 2018-«Ο Βόλος γιορτάζει»

Λευκή Νύχτα 2018-«Ο Βόλος γιορτάζει»

Ο διοργανώνει για πρώτη φορά στην πόλη  «Λευκή Νύχτα», μια δράση που ελπίζεται ότι θα τονώσει το κλίμα της εμπορικής δραστηριότητας μέσα από μια εορταστική διάθεση.

Η «Λευκή Νύχτα  2018» θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 1 Σεπτεμβρίου 2018, όπου τα καταστήματα θα λειτουργήσουν κανονικά το πρωί 09:00 με 14:30. Θα ανοίξουν ξανά από τις 18:00 και θα παραμείνουν ανοιχτά πέρα τη 1:00, προσφέροντας τα είδη, που επιθυμούν σε πολύ χαμηλές , ενώ παράλληλα θα πραγματοποιείται πλήθος ψυχαγωγικών εκδηλώσεων σε όλο το κέντρο του Βόλου.

Η διοργάνωση της εκδήλωσης αυτής έχει κύριο  σκοπό,  εμείς οι έμποροι να ευχαριστήσουμε το καταναλωτικό κοινό που μας στηρίζει πάντα παρά  τις δύσκολες στιγμές που διανύουμε . Ακόμη , αποβλέπουμε στην τόνωση της οικονομίας της μικρομεσαίας επιχείρησης και την προβολή της βολιώτικης αγοράς .

Η Λευκή Νύχτα είναι μια ευκαιρία για τον άνδρα, τη γυναίκα, το παιδί, για όλη την οικογένεια και για τους φίλους επισκέπτες της πόλης να προμηθευτούν τα αναγκαία και ό,τι  χρειάζεται ο καθένας σε εξαιρετικές .

Ο Σύλλογος έχει εξασφαλίσει μια σειρά από πλούσιες για εκείνη την ημέρα σε όλο το εμπορικό κέντρο.

Στην ευρύτερη περιοχή (Κουμουνδούρου – Μεταμορφώσεως & Δημητριάδος – Αλεξάνδρας), έχουν προγραμματιστεί  κάθε είδους, ομορφιάς, γευσιγνωσίας, παιδικής ψυχαγωγίας αλλά και σε κάθε γωνιά του εμπορικού ιστού θα υπάρχουν μουσικά σχήματα και χορευτικές παραστάσεις.

Η αγορά θα πλημμυρίζεται από μουσικές και από ευχάριστη γιορτινή διάθεση.

Προκειμένου να μη διαταραχθεί το γιορτινό κλίμα έχει ορισθεί η διακοπή της κυκλοφορίας για τις οδούς από Σπ. Σπυρίδη έως κλαβάνη από το ύψος 28ης Οκτωβρίου έως Δημητριάδος και Σωκράτους.

Ακόμη, εφιστάται η προσοχή στους εμπόρους εκ των προτέρων να ρυθμίσουν ζητήματα που αφορούν στο ωράριο ς των υπαλλήλων τους και λοιπές υποχρεώσεις προς αυτούς, όπως ορίζεται από τον ισχύοντα νόμο και όχι τη λειτουργία του καταστήματος τους πέραν τις 3:00 π.μ.

Η συμμόρφωση προς τις του νόμου επιβάλλεται προς αποφυγή δυσάρεστων καταστάσεων σε περίπτωση τυχαίου ελέγχου από αρμόδιες υπηρεσίες.

Αναμένεται πλήθος κόσμου να αγκαλιάσει την εμπορική εκδήλωση και η συμμετοχή όλων θα σημάνει την καθολική επιτυχία της.  Ενδιαφέρει η «Λευκή Νύχτα» να γίνει θεσμός για την πόλη, να γίνει τόπος εμπορικού προορισμού, να γοητεύσει τους επισκέπτες, να διασκεδάσουν και να επισκέπτονται κάθε χρόνο.

Ο του Βόλου περιμένει όλους να ζήσετε μια μοναδική εμπειρία.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση