Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΒΟΛΟΣ » Λειτουργία σημείου υποστήριξης για τους δασικούς χάρτες Αλοννήσου, Βόλου, Ν. Αγχιάλου Σκιάθου
Λειτουργία σημείου υποστήριξης για τους δασικούς χάρτες Αλοννήσου, Βόλου, Ν. Αγχιάλου Σκιάθου

Λειτουργία σημείου υποστήριξης για τους δασικούς χάρτες Αλοννήσου, Βόλου, Ν. Αγχιάλου Σκιάθου


Με του συντονιστή της ς Διοίκησης ς – Στ. Ελλάδος ικ. τίτορ που δημοσιεύτηκε σήμερα στη “Διαύγεια”, αποφασίστηκε η συγκρότηση σημείου υποστήριξης της ανάρτησης του δασικού χάρτη των προ – Καποδιστριακών ΟΤΑ Αλοννήσου, Βόλου, Ν. Αγχιάλου και Σκιάθου της Π.Ε. με έδρα τα γραφεία της Διεύθυνσης Δασών στο Βόλο.

Υπεύθυνος λειτουργίας κι επι του ΣΥΑΔΧ ορίζεται άτομο ειδικότητας Π.Ε. Δασολόγων με αναπληρωτή υπάλληλο ειδικότητας Π.Ε. Δασολόγων, μόνιμοι υπάλληλοι της Διεύθυνσης Δασών κι άλλοι τρεις υπάλληλοι.

Ως του ΣΥΑΔΧ ορίζεται από 07.30 – 15.30.

Καθ' όλη τη διάρκεια της προθεσμίας υποβολής αντιρρήσεων, το ενδέχεται να επιμηκυνθεί ή να επεκταθεί η λειτουργία και το Σάββατο επί 8ώρου βάσεως, προκειμένου να καταστεί εφικτή η ενημέρωση του κοινού, καθώς και η ταχύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών.

‘Εναρξη λειτουργίας του ΣΥΑΔΧ ορίζεται η ημερομηνία της ανάρτησης του δασικού χάρτη. Η υποστήριξη του ΣΥΑΔΧ για την παροχή γενικών πληροφοριών ως προς το περιεχόμενο του αναρτημένου δασικού χάρτη, των προθεσμιών, των διαδικασιών και τον τρόπο υποβολής αντιρρήσεων, τον τρόπο υπολογισμού του ειδικού τέλους, καθώς και την παραλαβή κάθε είδους αιτήσεων, λήγει την ημέρα λήξης της προθεσμίας υποβολής των αντιρρήσεων.

Η λειτουργία του ΣΥΑΔΧ παρατείνεται κατά 20 ημέρες από την ημερομηνία λήξης της προθεσμία υποβολής των αντιρρήσεων, αποκλειστικά και μόνο για την ολοκλήρωση της παραλαβής των στοιχείων που συνοδεύουν τις αντιρρήσεις που αποστέλλονται ταχυδρομικά.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση