Βρίσκεστε εδώ:  / Β. ΣΠΟΡΑΔΕΣ / ΒΟΛΟΣ / Λειτουργία σημείου υποστήριξης για τους δασικούς χάρτες Αλοννήσου, Βόλου, Ν. Αγχιάλου Σκιάθου
Λειτουργία σημείου υποστήριξης για τους δασικούς χάρτες Αλοννήσου, Βόλου, Ν. Αγχιάλου Σκιάθου

Λειτουργία σημείου υποστήριξης για τους δασικούς χάρτες Αλοννήσου, Βόλου, Ν. Αγχιάλου Σκιάθου


Με απόφαση του συντονιστή της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Θεσσαλίας – Στ. Ελλάδος Νικ. Ντίτορα που δημοσιεύτηκε σήμερα στη «Διαύγεια», αποφασίστηκε η συγκρότηση σημείου υποστήριξης της ανάρτησης του δασικού χάρτη των προ – Καποδιστριακών ΟΤΑ Αλοννήσου, Βόλου, Ν. Αγχιάλου και Σκιάθου της Π.Ε. Μαγνησίας με έδρα τα γραφεία της Διεύθυνσης Δασών στο Βόλο.

Υπεύθυνος λειτουργίας κι επικοινωνία του ΣΥΑΔΧ ορίζεται άτομο ειδικότητας Π.Ε. Δασολόγων με αναπληρωτή υπάλληλο ειδικότητας Π.Ε. Δασολόγων, μόνιμοι υπάλληλοι της Διεύθυνσης Δασών κι άλλοι τρεις υπάλληλοι.

Ως ωράριο λειτουργίας του ΣΥΑΔΧ ορίζεται από 07.30 – 15.30.

Καθ’ όλη τη διάρκεια της προθεσμίας υποβολής αντιρρήσεων, το ωράριο λειτουργίας ενδέχεται να επιμηκυνθεί ή να επεκταθεί η λειτουργία και το Σάββατο επί 8ώρου βάσεως, προκειμένου να καταστεί εφικτή η ενημέρωση του κοινού, καθώς και η ταχύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών.

‘Εναρξη λειτουργίας του ΣΥΑΔΧ ορίζεται η ημερομηνία της ανάρτησης του δασικού χάρτη. Η υποστήριξη του ΣΥΑΔΧ για την παροχή γενικών πληροφοριών ως προς το περιεχόμενο του αναρτημένου δασικού χάρτη, των προθεσμιών, των διαδικασιών και τον τρόπο υποβολής αντιρρήσεων, τον τρόπο υπολογισμού του ειδικού τέλους, καθώς και την παραλαβή κάθε είδους αιτήσεων, λήγει την ημέρα λήξης της προθεσμίας υποβολής των αντιρρήσεων.

Η λειτουργία του ΣΥΑΔΧ παρατείνεται κατά 20 ημέρες από την ημερομηνία λήξης της προθεσμία υποβολής των αντιρρήσεων, αποκλειστικά και μόνο για την ολοκλήρωση της παραλαβής των στοιχείων που συνοδεύουν τις αντιρρήσεις που αποστέλλονται ταχυδρομικά.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Ολοκληρώθηκε η διαγράμμιση στην Π.Ε.Ο. Βόλου-Φαρσάλων - https://t.co/ITJ8QBwouN -

  • Ολοκληρώνεται η κατασκευή της γέφυρας Πλατανορέματος στον Αλμυρό - https://t.co/PPwTnFBNKR -

  • Φωτιά σε σταθμευμένο φορτηγάκι στους Αγίους Αναργύρους - https://t.co/L1xmEna1Rp -

"Αλιεύοντας" την είδηση