Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΒΟΛΟΣ » Λειτουργία κέντρου παιδικής προστασίας στην “Κιβωτό του Κόσμου”
Λειτουργία κέντρου παιδικής προστασίας στην “Κιβωτό του Κόσμου”

Λειτουργία κέντρου παιδικής προστασίας στην “Κιβωτό του Κόσμου”

Η χορήγηση άδειας ίδρυσης και λειτουργίας Κέντρου Παιδικής Προστασίας στον εθελοντικό Μη Κερδοσκοπικό Οργανισμό «Κιβωτός του Κόσμου» στο αποφασίστηκε από τον δήμαρχο  και δημοσιεύτηκε σήμερα στη “Διαύγεια”.
Σύμφωνα με την απόφαση, το Κέντρο παιδικής προστασίας θα λειτουργεί ως Σπίτι Φιλοξενίας ανηλίκων παιδιών (αγοριών) ηλικίας 0-18 ετών τα οποία προσέρχονται κατόπιν εισαγγελικής παρέμβασης. Η δυναμικότητα του Κέντρου ορίζεται στα 35 παιδιά.
Σκοπός του υ είναι η κοινωνική φροντίδα και η της προσωπικότητας των ανηλίκων. Η δομή υποχρεούται να επιτρέπει τον έλεγχο, από το αρμόδιο όργανο της εποπτεύουσας αρχής σύμφωνα με τις διατάξεις του .2345/95 .
α σημειωθεί ότι, η απόφαση ελήφθη, αφού λήφθηκαν υπόψιν μεταξύ άλλων, η αίτηση του εθελοντικού Μ.Κ.Ο με την επωνυμία «Κιβωτός του Κόσμου» για χορήγηση άδειας ίδρυσης και λειτουργίας Κέντρου Παιδικής Προστασίας στο , το από 3-3-2017 πρακτικό της ς καταλληλότητας κτιριακών εγκαταστάσεων ιδρυμάτων παιδικής προστασίας, η από 24-4-18 εκ νέου αυτοψία κατόπιν τακτοποίησης αυθαιρέτου δόμησης του κτιρίου μετά τις υποδείξεις της μηχανικού της ς, καθώς και η από 13-7- αυτοψία για την διαπίστωση τοποθέτησης κιγκλιδωμάτων για την ασφάλεια των παιδιών.
PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση