Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΒΟΛΟΣ » Λάμψη στην πανελλήνια επίδειξη μόδας ΑΜΕΑ στο Βόλο
Λάμψη  στην πανελλήνια επίδειξη μόδας ΑΜΕΑ στο Βόλο

Λάμψη στην πανελλήνια επίδειξη μόδας ΑΜΕΑ στο Βόλο

Όταν μια διοργάνωση συνδυάζει την αγάπη με τον επαγγελματισμό και την αφοσίωση σε αυτό που κάνεις, το αποτέλεσμα είναι επιτυχές.Αυτός ο υπέροχος συνδυασμός λειτούργησε και στην 4η Πανελλήνια επίδειξη ς ΑμεΑ, που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα το βράδυ, 1 Απριλίου 2019, στο Εκθεσιακό Κέντρο του Βόλου

.

Χίλιοι τριακόσιοι θεατές παρακολούθησαν μαγεμένοι και συγκινημένοι μία διαφορετική επίδειξη ς, με όρθια και καθήμενα μοντέλα, ντυμένα με ενδύματα pret a porte και υψηλής ραπτικής.

Έμπειρα και ανερχόμενα μοντέλα, σε αγαστή συνεργασία με κορυφαίους αθλητές ΑμεΑ, παρέλασαν μπροστά από τους θεατές και απέδειξαν ότι τίποτα δεν είναι αδύνατο και η είναι αναπόσπαστο στοιχείο της καθημερινότητάς μας.

Ο παραολυμπιονίκης της ς, με 11 παγκόσμια και 5 πανευρωπαϊκά ρεκόρ, Γιάννης Κωστάκης, η αποκαλούμενη ‘”νεράϊδα” της πισίνας, Αλεξάνδρα Σταματοπούλου, χρυσό στους πανευρωπαϊκούς του Δουβλίνου 2018 και κορυφαία αθλήτρια ΑμεΑ 2018-2019, η παγκόσμια πρωταθλήτρια Tae Kwon Do και πρέσβειρα του αθλήματος Δήμητρα Πασχάλη, ο Βασίλης Ντούνης, πρωταθλητής ς με χρυσό στο παγκόσμιο πρωτάθλημα 2019 στο Ντουμπάι, ο επί πέντε συνεχή χρόνια χρυσός του μήκους Χρήστος Τσιουρής, ο Χρήστος Μελέτης, πρωταθλητής ς, ο Παναγιώτης Κοντογιάννης, μέλος της ς ομάδας Μπάσκετ με αμαξίδια αλλά και του Παναθηναϊκού και η Γεωργία Καλτσή, παίκτρια της ομάδας Μπάσκετ με αμαξίδια του Γ.Σ. Αμαρουσίου και αθλήτρια της ς, απέδειξαν ότι δεν έχουν να ζηλέψουν τίποτα από τα μοντέλα που παρελαύνουν στις πασαρέλες της μόδας. Έχουν επάξια παραλλάαει στην πασαρέλα της ζωής και την έχουν κατακτήσει.

Ο Βολιώτης χορευτής με αμαξίδιο Παναγιώτης Κωνσταντινίδης απέδειξε στους συντοπίτες του ότι τίποτα δεν είναι αδύνατον.

Η συγκλονιστική χορογραφία της Κωσταντίνας Μπάδρα με την “ζωγραφιά του Θεού” Νανά Χριστίνα Τζαβάρα, δεν άφησε κανέναν ασυγκίνητο.

Οι θεατές απόλαυσαν και θαύμασαν ενδύματα από καταστήματα και επιχειρήσεις του Βόλου. Έμειναν εκστατικοί με τις δημιουργίες του διεθνούς φήμης Έλληνα σχεδιαστή Μάικ Νικολάτου που σπανίως επιδεικνύει τα δημιουργήματά του επί ελληνικού εδάφους.

Όλα αυτά όμως δεν θα είχαν πραγματοποιηθεί εάν δεν υπήρχε ο Σύλλογος “Δεν Υπάρχουν Ανθρωποι με Ειδικές Ανάγκες, Μόνο Ανθρωποι” (ΔΥΑμεΑ) με πρόεδρο την Σύλβια Αντώναρου και η συνεργασία της Κοιν. Σεπ Παγκόσμια Αγκαλιά, της ιδρύτριας της, Ευγενίας Φραγκούλη και της πρόεδρού της, Αθηνάς Ζέρβα (προττονήτρια της ς Μπάσκετ Κωφών).

Η συνεισφορά της Περιφέρειας Μαγνησίας, του Δήμου Βόλου, επιχειρήσεων της τοπικής ς, αλλά και κορυφαίων Ελληνικών επιχειρήσεων συνέβαλαν στα μέγιστα στην επιτυχία της βραδιάς.



PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση