Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΒΟΛΟΣ » Λαμπερή τελετή φωταγώγησης του Βόλου
Λαμπερή τελετή φωταγώγησης του Βόλου

Λαμπερή τελετή φωταγώγησης του Βόλου

Σήμερα Τρίτη 3/12/2019 στις 7.00 το απόγευμα στην παραλία του Βόλου η  λαμπερή τελετή φωταγώγησης της πόλης γεμάτη συναίσθημα και Χριστουγεννιάτικη μαγεία.

 Σήμερα Τρίτη 3 Δεκεμβρίου 2019 στις 7.00 το απόγευμα στην παραλία του Βόλου ο θα υποδεχθεί την Δέσποινα και τον Χρήστο Μάστορα, αφού προηγηθεί ένα μουσικό πρόγραμμα από τη Συμφωνική Ορχήστρα του Δημοτικού Ωδείου Βόλου, τις χορωδίες του Ωδείου και τις σχολές χορού Break A Move και Dance Studio.

Στις 7.00 ακριβώς ο τηλεπαρουσιαστής Σωτήρης Πολύζος θα ανέβει στην τεράστια σκηνή για να ξεκινήσει η μοναδική τελετή κατά τη διάρκεια της οποίας θα συμπράξουν οι τοπικές καλλιτεχνικές δυνάμεις με τους προσκεκλημένους και να δοθεί το έναυσμα για την ανάδειξη του φαντασμαγορικού γιορτινού στολισμού της πόλης.

Στην περιοχή της παραλίας θα τοποθετηθούν πέντε γιγαντοοθόνες led υψηλής τεχνολογίας προκειμένου να εξυπηρετηθεί το   κοινό, ενώ ηχητικά μηχανήματα θα μεταδίδουν τις μελωδίες σχεδόν σε όλο το μήκος της παραλιακής οδού από την περιοχή του Αγίου νσταντίνου έως το κεντρικό λιμάνι.

Με τη λήξη της τελετής, η χριστουγεννιάτικη μαγεία συνεχίζεται με τις στολισμένες άμαξες και τη Φιλαρμονική Ορχήστρα του Δήμου Βόλου να ηγούνται ς του δημάρχου, των καλλιτεχνών και του κοινού κατά μήκους της οδού Δημητριάδος, κάτω από τον μπλε ουρανό, με στάση στο των Δεινοσαύρων και τελικό προορισμό το Χωριό του Άη Βασίλη στην Ρήγα Φεραίου.

Κάτω από τη ά του μυθικού πλοίου της Αργούς,  η πόλη του Βόλου και οι δημότες της θα στείλουν σε όλη την Ελλάδα ένα ελπίδας και αισιοδοξίας και θα αποδείξουν ότι «Όταν Θέλουμε, Μπορούμε».

Γιατί ο Βόλος μας μαγεύει, ο Βόλος μας ενώνει…

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση