Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΒΟΛΟΣ » Λαμπαδηδρομία Εθελοντικής Αιμοδοσίας την Τετάρτη 5 Οκτωβρίου στον Βόλο
Λαμπαδηδρομία Εθελοντικής Αιμοδοσίας την Τετάρτη 5 Οκτωβρίου στον Βόλο

Λαμπαδηδρομία Εθελοντικής Αιμοδοσίας την Τετάρτη 5 Οκτωβρίου στον Βόλο

Ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών «Η Αλληλεγγύη» κι ο Δήμος Βόλου, με την υποστήριξη της Πνελλήνις Ομοσπονδίας Συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοτών και την των εθελοντών αιμοδοτών του  Συλλόγου Εργαζομένων Carrefour Βόλου, διοργανώνουν την συμμετοχή της πόλης του Βόλου στην 14η Πανελλήνια Λαμπαδηδρομία Συλλόγων και Φορέων Εθελοντών Αιμοδοτών Π.Ο.Σ.Ε.Α..

Ο Βόλος υποδέχεται στις 5 Οκτωβρίου την φλόγα της ανθρωπιάς, την φλόγα της προσφοράς στον συνάνθρωπο, την φλόγα της αλληλεγγύης. Πρόκειται για την προσπάθεια των εθελοντών αιμοδοτών, οι οποίοι μέσα από το φως της φλόγας θέλουν να μεταδώσουν σε όλους, μικρούς και μεγάλους, το σημαντικό της εθελοντικής προσφοράς τος από άνθρωπο σε άνθρωπο. Είναι μία πορεία που σκοπό έχει να «ανάψει» στις καρδιές όλων των ανθρώπων την ελπίδα της αλληλεγγύης και της προσφοράς για την κάλυψη της ανθρώπινης ανάγκης.

Η φλόγα θα φτάσει στον Βόλο το απόγευμα της 5ης Οκτωβρίου , θα παραληφθεί στην είσοδο της πόλης, επί της οδού Λαρίσης, από τους εθελοντές αιμοδότες του συλλόγου εργαζομένων Carrefour, θα ανάψει στο βωμό επί της οδού Λαμπράκη στην Πλατεία Ρήγα ου και από εκεί οι λαμπαδηδρόμοι αθλητικών συλλόγων, φορέων εθελοντών και δημοτών της πόλης θα τη μεταφέρουν παραλιακά έως το Νοσοκομείο του Βόλου και στη συνέχεια στο θεατράκι του πάρκου του Αναύρου, όπου θα απευθυνθούν χαιρετισμοί και θα ακολουθήσει θεατρική παράσταση με μονόπρακτα της Δς Τσόγια και θέμα την «Ανθρωπιά», από τη θεατρική ομάδα «».

Η διαδικασία της λαμπαδηδρομίας οργανώνεται από τα στελέχη της Διεύθυνσης Αθλητισμού του ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ Δήμου Βόλου και οι ενδιαφερόμενοι για δηλώσεις συμμετοχής μπορούν να απευθύνονται στον κ. Κ. Κυριαζή και στο τηλ. 24210-71770.

 

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση