Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΒΟΛΟΣ » Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην ΕΟ Λάρισας – Βόλου
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην ΕΟ Λάρισας – Βόλου

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην ΕΟ Λάρισας – Βόλου

Με του διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας ς Ι. Τόλια, αποφασίστηκε η προσωρινή της κυκλοφορίας στο κυκλοφορίας προς Βόλο του τμήματος της Ε.Ο. Λάρισας – (Α/Κ υ – Βόλος), από τη χ/θ 0+489 έως τη χ/θ 3+489, κατά το χρονικό διάστημα από της έως τις 12 Ιουνίου, καθ' όλο το 24ωρο, λόγω εκτέλεσης εργασιών.

Η κίνηση των οχημάτων θα εκτρέπεται από το κυκλοφορίας προς Βόλο στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Α/Κ Βελεστίνου, όπου με κατάλληλη σήμανση για το διαχωρισμό των κινήσεων, η κίνηση των οχημάτων θα διεξάγεται σε μία λωρίδα κυκλοφορίας προς Βόλο
και σε μία λωρίδα κυκλοφορίας προς Α/Κ Βελεστίνου.

Επιπλέον η κίνηση των οχημάτων θα εκτρέπεται από το ρεύμα κυκλοφορίας προς Βόλο στο ρεύμα κυκλοφορίας στον Α/Κ Βελεστίνου (από Χ.Θ. 0+489 έως Χ.Θ. 2+045), με κατάλληλη σήμανση για τον διαχωρισμό των κινήσεων και η κίνηση των οχημάτων θα διεξάγεται σε μία λωρίδα κυκλοφορίας προς Βόλο και σε μία λωρίδα κυκλοφορίας προς Α/Κ Βελεστίνου.

Επίσης από Χ.Θ. 2+045 έως 3+489 η κίνηση διαχωρίζεται με νησίδα σε δύο ξεχωριστά ρεύματα κυκλοφορίας (ένα προς Βόλο και ένα προς Βελεστίνο), με μία λωρίδα κυκλοφορίας ανά κατεύθυνση. Η ανάδοχος εταιρεία επιφορτίζεται με την τοποθέτηση κατάλληλης σήμανσης καθώς και τη λήψη κάθε απαιτούμενου μέτρου, ώστε να εξασφαλίζεται, με αποκλειστική μέριμνα και ευθύνη της, η ομαλή και ασφαλής διεξ της κυκλοφορίας των οχημάτων στην περιοχή των εκτελούμενων έργων.

Η ανάδοχος των εργασιών Εταιρεία, οφείλει σε όλη τη διάρκεια της εφαρμογής των κυκλοφοριακών ρυθμίσεων να τοποθετεί και να συντηρεί, σύμφωνα με την ισχύουσα Νομοθεσία και τις εγκεκριμένες μελέτες, τις απαιτούμενες πινακίδες σήμανσης, φανούς, αντανακλαστικά, προειδοποιητικές και πληροφοριακές πινακίδες και γενικά να λαμβάνει κάθε απαιτούμενο μέτρο, ώστε να εξασφαλίζεται, με αποκλειστική μέριμνα και ευθύνη της, η ομαλή και ασφαλής διεξ της κυκλοφορίας των οχημάτων στην περιοχή των εκτελούμενων έργων.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση