Βρίσκεστε εδώ:  / ΒΟΛΟΣ / Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στον ΕΟ Λάρισας – Βόλου λόγω εργασιών
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στον ΕΟ Λάρισας – Βόλου λόγω εργασιών

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στον ΕΟ Λάρισας – Βόλου λόγω εργασιών

 

Με απόφαση του Διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Μαγνησίας Βασ. Μαρκογιαννάκη που δημοσιεύτηκε σήμερα στη Διαύγεια, αποφασίστηκαν προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, στο τμήμα της Ε.Ο. Λάρισας – Βόλου (Α/Κ Βελεστίνου – Βόλος) από τη χ/θ 0+489 έως τη χ/θ 3+489, κατά το χρονικό διάστημα από 23-7-2018 έως 30-10-2018.

Ειδικότερα, κατά τη χρονική περίοδο από 23-7-2018 έως 30-8-2018, η κυκλοφορία επί της αρτηρίας από τον κόμβο του Π.Ε.Β. προς Αθήνα (ή / και Θεσσαλονίκη) και μέχρι τη χ/θ 0+000, θα διεξάγεται στην αριστερή λωρίδα κυκλοφορίας, προκειμένου να ανακατασκευαστεί το δεξί τμήμα της εθνικής οδού, για μήκος περίπου 650 μ.

Επιπλέον, στον άλλο κλάδο της αρτηρίας, με κατεύθυνση προς Βόλο (πριν τον κόμβο του Π.Ε.Β.), θα γίνει ολιγοήμερος αποκλεισμός της δεξιάς εξόδου προς Βελεστίνο και Άγιο Γεώργιο, προκειμένου να κατασκευαστεί ο δεξιός κλάδος εξόδου του κόμβου.

Η κυκλοφορία προς Βελεστίνο και Άγιο Γεώργιο θα διεξάγεται μέσω του σηματοδοτούμενου κόμβου του Π.Ε.Β., με κίνηση προς αριστερά ή και δεξιά.

Κατά τη χρονική περίοδο από 30-8-2018 έως 30-10-2018, η κυκλοφορία επί της αρτηρίας από τον κόμβο του Π.Ε.Β. προς Αθήνα (ή / και Θεσσαλονίκη) και μέχρι τη χ/θ 0+000, θα μετατοπιστεί στην ήδη κατασκευασμένη δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας, προκειμένου να κατασκευαστεί η αριστερή λωρίδα.

Επίσης, στον άλλο κλάδο της αρτηρίας, με κατεύθυνση προς Βόλο (πριν τον κόμβο του Π.Ε.Β.), η κυκλοφορία θα μετατοπιστεί στη δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας, προκειμένου να κατασκευαστεί η αριστερή λωρίδα και θα δοθεί ξανά στην κυκλοφορία ο δεξιός κλάδος εξόδου προς Βελεστίνο και Άγιο Γεώργιο.

Η ανάδοχος των εργασιών Εταιρεία, οφείλει σε όλη τη διάρκεια της εφαρμογής των κυκλοφοριακών ρυθμίσεων να τοποθετεί και να συντηρεί, σύμφωνα με την ισχύουσα Νομοθεσία και τις εγκεκριμένες μελέτες, τις απαιτούμενες πινακίδες σήμανσης, φανούς, αντανακλαστικά, προειδοποιητικές και πληροφοριακές πινακίδες και γενικά να λαμβάνει κάθε απαιτούμενο μέτρο, ώστε να εξασφαλίζεται, με αποκλειστική μέριμνα και ευθύνη της, η ομαλή και ασφαλής διεξαγωγή της κυκλοφορίας των οχημάτων στην περιοχή των εκτελούμενων έργων.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Η Σύλληψη της Αγίας Άννης #ΙερόςΝαόςΑγίαςΆννηςΒόλου - https://t.co/NTVaI61G11 -

  • Οδηγίες για τη γρίπη των πτηνών #γρίπητωνπτηνών - https://t.co/eFkSiM4833 -

  • Συνελήφθησαν δύο άτομα στο Βόλο δυνάμει ενταλμάτων σύλληψης #σύστασησυμμορίας - https://t.co/eKz1GAtQUf -

"Αλιεύοντας" την είδηση