Βρίσκεστε εδώ:  / ΒΟΛΟΣ / ΠΗΛΙΟ / Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στον δρόμο Βόλου – Ζαγοράς
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στον δρόμο Βόλου – Ζαγοράς

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στον δρόμο Βόλου – Ζαγοράς

Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Εθνική Οδό Βόλου –Ζαγοράς (κάτω κλάδος) τις ημέρες Δευτέρα έως και Σάββατο κατά τις ώρες 11:00-23:00, κατά το χρονικό διάστημα από 01-09-2019 έως και 08-09-2019 θα γίνουν με απόφαση του διευθυντή της Βασ. Καραΐσκου, που υπεγράφη χθες Πέμπτη .

Ειδικότερα, αποφασίστηκε τις ημέρες από Δευτέρα έως και Σάββατο κατά τις ώρες 11.00 έως 23.00, εφόσον παρατηρείται μεγάλη κυκλοφοριακή συμφόρηση, οι φωτεινοί σηματοδότες στη διασταύρωση των οδών:

(1) – Περικλέους Γεωργιάδη,

(2) – Περικλέους Γεωργιάδη,

(3) Δημοκρατίας – Απ. Λάμπη (ΕΨΑ) και

(4) Διασταύρωση Πλατανιδίων, να είναι εκτός λειτουργίας (κίτρινο αναλάμπον φως).

με ταυτόχρονο αποκλεισμό της οδού Απόστολου Λάμπη στο ύψος της Ανώνυμης οδού (παράλληλη οδός μεταξύ των οδών Ηρώων Πολυτεχνείου και Δημοκρατίας).

Η κυκλοφορία των οχημάτων στην διασταύρωση – Περικλέους Γεωργιάδη, η κυκλοφορία των οχημάτων από Σουτραλί θα διεξάγεται μέσω της Ανώνυμης οδού, δεξιά στη οδό Πηλίου, δεξιά στην οδό Δημοκρατίας και αριστερά στην οδό Εθνικής Αντιστάσεως.

Στις διασταυρώσεις – Περικλέους Γεωργιάδη και  Δημοκρατίας – Απ. Λάμπη (ΕΨΑ), θα διεξάγεται σύμφωνα με τις ρυθμιστικές πινακίδες που υφίστανται .

Κάθε Κυριακή και επίσημη Αργία κατά τις ώρες 09:00-00:00, οι φωτεινοί σηματοδότες τόσο στις διασταυρώσεις των οδών 28ης Οκτωβρίου – Περικλέους Γεωργιάδη, Ρήγα Φεραίου – Περικλέους Γεωργιάδη, Δημοκρατίας – Απόστολου Λάμπη (Ε.Ψ..), όσο και στη διασταύρωση Πλατανιδίων, να είναι εκτός λειτουργίας (κίτρινο αναλάμπον φως).

Η κυκλοφορία των οχημάτων στις ανωτέρω διασταυρώσεις θα διεξάγεται ομοίως με ανωτέρω, ενώ στη διασταύρωση Πλατανιδίων σύμφωνα με τις ρυθμιστικές πινακίδες που υφίστανται.

Η ισχύς της απόφασης αρχίζει από την τοποθέτηση των πινακίδων οδικής σήμανσης, σε με το Τ.Τ. Βόλου στα όρια της δικαιοδοσίας τους, που επιφορτίζονται με την εφαρμογή της παρούσας, οι δε παραβάτες αυτής διώκονται και τιμωρούνται σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν. 2696/1999 (-57) «Περί κυρώσεως του Κ.Ο.Κ.», όπως τροποποιήθηκε με τον Ν. 3542/2007 (50).

 

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο Πανθεσσαλικό για τον αγώνα του ΝΠΣ με τον Άρη

Με απόφαση του διευθυντή της Βασ. Καραΐσκου, αποφασίστηκαν, κυκλοφοριακές ρυθμίσεις γι αύριο Σάββατο 31 Αυγούστου, για τη διεξαγωγή του αγώνα του με τον Άρη.

Ειδικότερα, αποβλέποντες στην εξασφάλιση των ομαλών συνθηκών κυκλοφορίας κατά τη διεξαγωγή του ποδοσφαιρικού αγώνα ‘’ ΒΟΛΟΣ Ν.Π.Σ-ΑΡΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ “, το Σάββατο (31.08.2019) και ώρα 21:30΄ στο Πανθεσσαλικό Στάδιο Βόλου, αποφασίζεται η προσωρινή διακοπή της κυκλοφορίας της οδού Σταδίου μεταξύ της οδού Δοξοπούλου και της Περιφερειακής οδού Βόλου, έξωθεν Πανθεσσαλικού Σταδίου Βόλου, το Σάββατο (31.08.2019) και κατά τις ώρες 17:00΄ έως 24:00΄.

Η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται από οδό Δοξοπούλου, την οδό Φυτόκου, την οδό Eλ. Βενιζέλου και την Περιφερειακή οδό Βόλου.
Η ισχύς της απόφασης αρχίζει από την τοποθέτηση της κατάλληλης οδικής σήμανσης κατόπιν μέριμνας του Τ.Τ. Βόλου, ενώ οι παραβάτες διώκονται και τιμωρούνται.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Ο ύπατος αρμοστής του ΟΗΕ για τους πρόσφυγες στην Ελλάδα στην Περιφέρεια Θεσσαλίας - https://t.co/HKjdqTX0sp… -

  • Θερινά δρομολόγια του Αστικού ΚΤΕΛ Βόλου #ΑστικέςΣυγκοινωνίεςΒόλου - https://t.co/K27VDcMyfX -

  • «Σχεδιάζοντας με τα παιδιά το μέλλον για την ισότητα των φύλων» - https://t.co/0KD8zMzMo9… -

"Αλιεύοντας" την είδηση