Βρίσκεστε εδώ:  / ΒΟΛΟΣ / Kυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αγριά
Kυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αγριά

Kυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αγριά

 

Μέχρι τον Σεπτέμβριο, σύμφωνα με απόφαση του διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Μαγνησίας, θα εφαρμοστούν προσωρινές στην Εθνική οδό – Ζαγοράς (κάτω κλάδος), τις ημέρες Δευτέρα, Τετάρτη, Παρασκευή και Σάββατο κατά τις ώρες 15:00 – 23:00 και κάθε και επίσημη Αργία, κατά τις ώρες 09:00 – 00:00, κατά το χρονικό διάστημα από 01-06-2021 έως 17-09-2021 καθώς και τελευταία Παρασκευοσαββατοκύριακα του Μαΐου και του Σεπτεμβρίου».

Ειδικότερα, αποφασίστηκε:

α) Τις ημέρες Δευτέρα, Τετάρτη, Παρασκευή και Σάββατο και κατά τις ώρες

15:00-23:00, οι στη διασταύρωση των οδών :

(1) Δημοκρατίας – Αποστόλου Λάμπη (Ε.Ψ.Α.)

(2) – Περικλέους Γεωργιάδη

(3) Ρήγα Φεραίου – Περικλέους Γεωργιάδη

να είναι εκτός λειτουργίας (κίτρινο αναλάμπον φως), με ταυτόχρονα αποκλεισμό της οδού Απόστολου Λάμπη στο ύψος της Ανώνυμης οδού (παράλληλη μεταξύ των οδών Ηρώων Πολυτεχνείου και Δημοκρατίας) .

Στην διασταύρωση Δημοκρατίας – Αποστόλου Λάμπη (Ε.Ψ.Α.) η κυκλοφορία των οχημάτων από θα διεξάγεται μέσω της Ανώνυμης οδού, δεξιά στην οδό Πηλίου, δεξιά στην οδό Δημοκρατίας και αριστερά στην οδό Εθνικής Αντιστάσεως.

Στις διασταυρώσεις – Περικλέους Γεωργιάδη και Ρήγα Φεραίου – Περικλέους Γεωργιάδη θα διεξάγεται σύμφωνα με τις ρυθμιστικές πινακίδες που υφίστανται.

Κάθε και επίσημη Αργία κατά τις ώρες 09:00-00:00, οι τόσο στις διασταυρώσεις των οδών 28ης Οκτωβρίου – Περικλέους Γεωργιάδη, Ρήγα Φεραίου – Περικλέους Γεωργιάδη, Δημοκρατίας – Αποστόλου Λάμπη (Ε.Ψ.Α.), όσο και στη διασταύρωση Πλατανιδίων, να είναι εκτός λειτουργίας (κίτρινο αναλάμπον φως).

Η κυκλοφορία των οχημάτων στις ανωτέρω διασταυρώσεις θα διεξάγεται ομοίως με ανωτέρω, ενώ στη διασταύρωση Πλατανιδίων σύμφωνα με τις ρυθμιστικές πινακίδες που υφίστανται.

Η απόφαση αρχίζει από την τοποθέτηση των πινακίδων οδικής σήμανσης, σε συνεργασία με το Τ.Τ. στα όρια της δικαιοδοσίας τους, που επιφορτίζονται με την εφαρμογή της παρούσας, οι δε παραβάτες αυτής διώκονται και τιμωρούνται σύμφωνα με τις διατάξεις του . 2696/1999 (Α-57) «Περί κυρώσεως του Κ.Ο.Κ.», όπως τροποποιήθηκε με τον . 3542/2007 (Α-50).

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • #Ζωοκλοπές στα Κανάλια #Ζωοκλοπές - https://t.co/TrSHJwAUWu -

  • #τροχαίο στην λεωφόρο Αθηνών  #τροχαίο - https://t.co/L6ajBp5Bc5 -

  • Σχέδια βελτίωσης "Εξοικονόμηση Ύδατος" #εξοικονόμησηύδατος - https://t.co/aLpfId4jpN -

"Αλιεύοντας" την είδηση