Βρίσκεστε εδώ:  / ΒΟΛΟΣ / Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για τη σύνδεση του δικτύου ακαθάρτων της Ν. Αγχιάλου με τις ΕΕΛ
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για τη σύνδεση του δικτύου ακαθάρτων της Ν. Αγχιάλου με τις ΕΕΛ

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για τη σύνδεση του δικτύου ακαθάρτων της Ν. Αγχιάλου με τις ΕΕΛ

 

Με απόφαση του Διευθυντή της Μιλτ. Αλεξάκη, αποφασίζεται η προσωρινή διακοπή κυκλοφορίας στην Ε.Ο. Βόλου- Φαρσάλων, από την κατοικημένη περιοχή Νέας Αγχιάλου έως την ΕΕΛ της ΔΕΥΑΜ Βόλου, διάρκειας 24 μηνών, στο πλαίσιο του έργου «Σύνδεση Δικτύου Αποχέτευσης Ακάθαρτων Ν. Αγχιάλου (Δ. Βόλου) με ΕΕΛ ΔΕΥΑΜΒ.

Για την πρώτη φάση αιτείται η προσωρινή διακοπή κυκλοφορίας τμημάτων (στένωση λωρίδας) της Ε.Ο Βόλου- Φαρσάλων, από την κατοικημένη περιοχή της Νέας Αγχιάλου και για μήκος δυο χιλιομέτρων και τετρακοσίων πενήντα μέτρων (2.450μ), από 2/6/2020 έως 31/7/2020 και καθ’ όλο το 24ώρο.

Για το τμήμα αυτό θα εφαρμοστεί στένωση λωρίδας για τέσσερα (4) τμήματα μήκους εξακοσίων μέτρων (600μ) το καθένα. Η κίνηση των οχημάτων θα διεξάγεται από τα δύο (2) εναπομείναντα ρεύματα κυκλοφορίας, κυμαινόμενου πλάτους από 2,75μ έως 3,25μ ανά ρεύμα. Περαιτέρω στα σημεία όπου δεν θα υλοποιείται το ελάχιστο πλάτος ανά ρεύμα των 2,75μ θα εφαρμοστεί εναλλάξ κυκλοφορία των δύο κατευθύνσεων, που θα ρυθμίζεται με κατάλληλη σήμανση και σημαιοφόρους υπαλλήλους της Αναδόχου Εταιρείας, κατά την εκτέλεση των εργασιών.

Εναλλακτικά, για να μειωθεί για λόγους ασφαλείας η έκταση του έργου επί της ανωτέρω Ε.Ο., η όδευση των αγωγών από την κατοικημένη περιοχή της Νέας Αγχιάλου και για μήκος επτακοσίων πενήντα μέτρων (750μ) θα πραγματοποιηθεί από την παλαιά οδό Νέας Αγχιάλου – Βόλου, με διακοπή κυκλοφορίας τμήματος της οδού και διεξαγωγή κυκλοφορίας από το εναπομείναν τμήμα, με κατάλληλη εργοταξιακή σήμανση.

Η εκτέλεση των εργασιών θα γίνεται περιοδικά και για κάθε φάση εκτέλεσης θα ενημερώνεται το Τμήμα Τροχαίας Βόλου.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Ένα τραυματισμένο γκραν σλαμ - https://t.co/4wMOLzrRL4 -

  • Καταγγελία για βιασμό στη Θεσσαλονίκη: Για μεγάλο κύκλωμα μιλά ο δικηγόρος της 24χρονης - https://t.co/oGBGHyGd8R -

  • Λύση συνεργασίας με Γιάννη Λάλα #ΠΑΕΟλυμπιακόςΒόλου1937 - https://t.co/RU9lxn4LxN -

"Αλιεύοντας" την είδηση