Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΒΟΛΟΣ » Κούλουμα και πέταγμα χαρταετού στον Βόλο
Κούλουμα και πέταγμα χαρταετού στον  Βόλο

Κούλουμα και πέταγμα χαρταετού στον Βόλο

 

Την 26 Φεβρουαρίου, στη συμβολή των οδών Κουμουνδούρου με , από τις 8.00 έως τις 11.00 το βράδυ, η Διεύθυνση Πολιτισμού του ΔΟΕΠΑΠ ΔΗΠΕΘΕ Δήμου Βόλου διοργανώνει τικο event που θα περιλαμβάνει παρουσίαση εκδήλωσης και συνεχή επικοινωνία με το κοινό από παρουσιαστή-ηθοποιό, Animation με διάφορα παιχνίδια και ομαδικά , shows, Djs set από δύο DJS, μπάντα με κρουστά, επίδειξη από ξυλοπόδαρους και πολλές άλλες εκπλήξεις.

Την (27/2/2023) στην παραλία του Βόλου μεταξύ Αγίου Κωνσταντίνου και Πανεπιστήμιου Θεσσαλίας και παράλληλα με το , θα στηθεί μπουφές με παραδοσιακά σαρακοστιανά εδέσματα, κρασί και λουκουμάδες, ενώ το μουσικό κομ της εκδήλωσης για τα Κούλουμα έχει αναλάβει ορχήστρα με επικεφαλής τον Γιώργο Πάγκαλο.

Τα εδέσματα και τα ποτά θα προσφέρονται στο κοινό και αποτελούν προσφορά του Δήμου Βόλου και των χορηγών της εκδήλωσης.

Την Καθαρή Δευτέρα επίσης στη Δημοτική Κοινότητα Νέας Αγχιάλου, θα πραγματοποιηθούν εορταστικές εκδηλώσεις για τα Κούλουμα στον παραλιακό πεζόδρομο στο Πάρκο της Νέας Αγχιάλου.

Τις εορταστικές εκδηλώσεις θα ανοίξουν στις 11.30 π.μ., τα χορευτικά συγκροτήματα της Νέας Αγχιάλου  παρουσιάζοντας το παραδοσιακό Γαϊτανάκι και ένα πλούσιο πρόγραμμα από παραδοσιακούς χορούς και στη συνέχεια θα υπάρχει πλούσιος μπουφές με σαρακοστιανά εδέσματα και κρασί.

 

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση