Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΒΟΛΟΣ » Κουκουβάγια “επισκέφθηκε” το Εργαστήρι Πληροφορικής στο 1ο Ε.Κ. Βόλου
Κουκουβάγια “επισκέφθηκε”  το Εργαστήρι Πληροφορικής στο 1ο Ε.Κ. Βόλου

Κουκουβάγια “επισκέφθηκε” το Εργαστήρι Πληροφορικής στο 1ο Ε.Κ. Βόλου

Μία ενήλικη έσωσαν σήμερα τα και οι του 1ου Εργαστηριακού Κέντρου Βόλου.

Η είχε εγκλωβιστεί σε ένα από τα εργαστήρια ς χθες το βράδυ και σήμερα το πρωί τη βρήκαν τα και ένας από τους εκπαιδευτικούς. Την τοποθέτησαν σε ένα κουτί καθώς έμοιαζε αδύναμη, αλλά χωρίς εξωτερικές πληγές.

Κάλεσαν το Σύλλογο Προστασίας και Περίθαλψης Άγριας Ζωής, ΑΙΜΑ στην Αθήνα και ενημερώθηκαν ότι στο Βόλο υπάρχει εθελοντής συν, ο Γ. Βλαχόπουλος, . Εκείνος ανταποκρίθηκε άμεσα και πήγε στο Εργαστηριακό Κέντρο και παρέλαβε την κουκουβάγια. Όπως ενημέρωσε τους εκπαιδευτικούς και τα παιδιά που ανησυχούσαν, η κουκουβάγια ήταν νηστική και αφυδατωμένη χωρίς κανένα τραυματισμό. Την πήρε μαζί του για να την φροντίσει και σήμερα το βράδυ η αύριο θα την απελευθερώσει στο πάρκο της . Ιωνίας.

Όπως ανέφερε στην ΕΡΤ Βόλου, ο διευθυντής του Ε.Κ. Βόλου Γ. Τσοκανάκης, ο κ. Βλαχόπουλος ανέφερε στους εκπαιδευτικούς ότι οι κουκουβάγιες κάνουν φωλιές και στα αστικά κέντρα, αρκεί να βρουν τροφή.

 

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση